Az Organic Mission küldetéséről

 
Mi, az Organic Mission alapítói meggyőződéssel valljuk, hogy nincsen olyan lépés, amely túl nagy, és nincsen olyan lépés, amely túl kicsi lenne, ha Föld bolygónkról van szó. Ez nem egyszerűen cégfilozófia, hanem áthatja egész életünket, befolyásolja minden döntésünket. Ez éppúgy érvényes a biodinamikus termesztésre alkalmas földterületek vásárlására, mint a weboldalunk napenergiával történő működtetésére, amelynek megvalósításán jelenleg dolgozunk.
 
A Természet tiszteletének hiánya, a szűklátókörű, kicsinyes, anyagias gondolkodás ökológiai katasztrófa szélére sodorta bolygónkat, amelynek a következményeit szó szerint a bőrünkön érezhetjük. Úgy gondoljuk, hogy itt az ideje annak, hogy mindannyian, akik szeretnénk részt venni a Föld és lakói meggyógyításában, összehangolt cselekvéssel kezdjük el megtenni a szükséges lépéseket.
 
 
Az Organic Mission küldetésének vezérelvei:
 
  • Tisztelni és megóvni Földünket és az élővilágot, a természetes gyógyítás forrását.
  • Bio és biodinamikus alapanyagok termesztésével segíteni a bolygó ökológiai egyensúlyának és lakói egészségének helyreállítását.
  • Felismerve a Természet intelligenciáját: „Az egész több, mint a részek összege” – ezt a bölcsességet érvényesíteni az alalianyagok feldolgozásakor, a kivonatok, fermentált hatóanyagok előállításakor.
  • Csak kíméletes, vegyszermentes, legtisztább és leghatékonyabb kivonási eljárásokat használni az alapanyag természetes erejének megőrzése érdekében.
  • Támogatni, megbecsülni és jutalmazni a személyes törekvéseket, hiszen a küldetés sikere minden egyes résztvevő sikerén múlik.
  • Ezen vezérelvek alkalmazásával meggyógyítani Földünket, testi, lelki és anyagi jóléthez, tudatos élethez segíteni minél több embertársunkat. – Milliók életét jobbá tenni.