Miért Organic Mission?

Mert küldetésünk az Ön életére is pozitív hatással lehet.

 

Mitől jobb az Organic Mission mint a többiek?
 
Az Organic Mission egyszerre testesíti meg a legmagasabb szintű egészségvédő táplálékkiegészítőket és egy igen jól kidolgozott MLM rendszert.
 
 
Az organikus szemlélet azt jelenti, hogy az élő szervezet és az élő anyag jótékony biológiai tulajdonságait a lehető legmagasabb szinten tartalmazza. Sőt, amellett az előállítása során nem károsodik a bolygó. A mezőgazdasági termelési mód miatt, az a terület, ahol ezt előállítják az gyógyul, szó szerint gyógyul és nem tudunk úgy egészségesek lenni, hogy közben a Föld bolygó haldoklik, mert erről van szó. 
 
A profitot előtérbe helyező szemlélet odáig vezetett, hogy nemcsak a mezőgazdaság, hanem az élet minden területén a döntéshozók csak a profitot tartják szem előtt és nem érdekli őket, hogyha céljuk eléréséhez ki kell vágni 1 négyzetkilométer őserdőt, vagy le kell műtrágyázni ugyanennyi hektár földet. Ott, ha csak pár kg-mal több terem egy adott hektáron, akkor biztos, hogy műtrágyázni fognak, és az is biztos, hogy fognak kémiai anyagokat is alkalmazni. Ezeknek az összesített hatásáról, hatástanulmány soha nem készült, hiába vannak megadva különböző határértékek a veszélyes anyagokra, ezeknek az együttes hatását soha nem vizsgálták, és nem is lehet vizsgálni. Ezeknek az együttes hatását csak valószínűsíteni tudjuk, és a környezetünkben élők állapotán látjuk, illetve az emberiség és a bolygó állapotán látjuk, hogy hova vezet, a csak a profitot szem előtt tartó gondolkodásmód.
 
Az Organic Mission csak olyan gazdaságokból és csak olyan gyártóktól, olyan cégektől vásárol alapanyagot és terméket, akik ezt tartják szem előtt. A tevékenységükkel a Föld-bolygónak az egészségét nem károsítják, sőt helyreállítják, ugyanis, ha egyre nagyobb lesz az igény, az ilyen módon előállított mezőgazdasági termékekre, akkor lehet, hogy nagyobb területet vonnak be, és így egyre csökken majd a nagyüzemi mezőgazdaság területe. Ez a tendencia már elindult, és pontosan az ilyen kezdeményezések által, mint az Organic Mission, fogja ez a fajta gyógyulási folyamat a Föld-bolygónkon ejtett sebeket begyógyítani. 
Ez a legmagasabb rendű, organikus hozzáállás, amely igazán páratlanná teszi az Organic Mission-t.
 
Azok számára, akik úgy gondolják, hogy egy ember túl keveset tud tenni a probléma méretéhez képest, álljon itt egy példa, amely minden kételyüket szertefoszlatja:
 
1987-ben svéd iskolás gyermekek összegyűjtött zsebpénzüket Costa Rica-ba, Monteverde-be küldték, hogy megvásárolják és így megakadályozzák egy darab őserdő és a benne lakó sok ezer növény- és állatfaj elpusztítását. Felhívásukhoz 44 ország gyermekei csatlakoztak, így több mint 54.000 hektár erdőt vásároltak és mentettek meg, amely jelenleg a legnagyobb privát kézben lévő birtok egész Közép-Amerikában, s területe most is folyamatosan növekszik. Az erdő a térképeken a „Bosque Eterno de los Ninos” „A Gyermekek Örökkévaló Őserdeje” néven szerepel, amely közvetlenül határos a „Luna Nueva” – „Új Hold” nevű biodinamikus, Demeter minősítésű farmmal, ahol az Organic Mission termékeihez használt alapanyagok egy részét termesztik.
 
Ha Ön tud annyit tenni Földünk meggyógyításáért, mint egy ötödikes, együttesen óriási dolgokra vagyunk képesek.
 
 
Biodinamikus növénytermesztés:
Az élő, tiszta, tápanyag és energia dús növényekért, a föld ökológiai egyensúlyáért 
 
Superkritikus kivonatolási eljárás:
Az élő, tiszta, széles spektrumú és oldószermentes kivonatokért - étrendkiegészítőkért
 
Kettős fermentációs eljárás:
Az élő – probiotikus táplálékokért, az élettelen anyagokat élővé az élő számára felhasználhatóvá alakítani.
 
Dart Vision technológia:
Az ősi természet megismeréséért, a növényi hatóanyagok pontos azonosításáért – a dózis biztos étrenkiegészítőkért