Multiply Plus™ kettős fermentációs technológia


A fermentált élelmiszereket évezredek óta használja az emberiség tápértékük és jótékony egészségügyi hatásaik miatt.
A fermentált élelmiszerek segítik az emésztést, a jótékony baktériumok szaporodását, és a hasznos enzimek termelődését, lehetővé teszik a vitaminok és ásványi anyagok jobb hasznosulását. A fermentált élelmiszerek szabályozzák a gyomor-bélrendszer pH-ját és antioxidánsként viselkednek.


A fermentált élelmiszerekben gazdag étrend zöldségekkel, gyümölcsökkel a legjobb út egy erős, egészséges szervezethez.


A fermentáció, mint a táplálékok átalakítási módja, egyidős az emberiséggel. Bárhol szétnézünk a természetben, mindfenhol megtaláljuk a fermentáló baktériumok tevékenységének a nyomait, amely nélkül nem képzelhető el magasabbrendű élet. A növények számára a talaj tápanyagai is mikroorganizmusok segítségével lesznek hozzáférhetőek.


Nem kevesebbre képesek, mint az élettelen anyagot élővé, az élő számára felhasználhatóvá alakítják. A magyar nyelv csodálatosan fejezi ki ezt a folyamatot, amikor az ilyen átalakításra képes sejteket "élesztő" sejteknek nevezi.

Az élet első képviselői, ezek a mikroszkópikus életformák az élő és élettelen anyagok határán állnak és szervetlen anyagok felvételével és átalakításával táplálékot hoznak létre, amely évezredekig fenntartotta az emberiséget. Soha nem ettünk tisztított, izolált vagy mesterségesen előállított vitaminokat, ásványi anyagokat vagy "csupasz "molekulákat. A élő táplélék több, mint a szervetlen alkotóelemek puszta összege. Mint ahogy az ENSZ 1999-es római jelentése helyesen értékelte, a friss élelmiszerekből különféle baktériumkultúrák hatására a létfontosságú vitaminok mikrobiológiai szintézisén keresztül a tápanyagtartalom feldúsul és a bennük lévő szénhidrátok és fehérjék mönnyen emészthetővé válnak.

A több ezer éves civilizációk tapasztalata alátámasztja azt, hogy a probiotikus tápanyagok felbecsülhetetlen értékű szövetségesei az emberiségnek, melyet a modern tudományos kutatások minden kétséget kizáróan megerősítenek. Több mint 29 000 tudományos publikáció található a National Library of Medice-ben pusztán az élesztősejtes fermentáció jótékony hatásáról.

A kettős fermentációs technológia élesztősejtek mellett jótékony baktériumokat is használ a második lépcsőben.

 

Az Organic Mission nagyrészt bio alapanyagokból készült, teljes értékű tápanyagokként működő étrendkiegészítőket használ, melyek hatékonysága páratlan. Ezek a tápanyagok "biológiailag transzformált" vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítottak, amelyek élő glikoprotein mátrixban találhatóak.