Diabalance dose R™

A fahéj története végigkíséri az emberiség történetét. A legkorábbi gyógyfüves feljegyzések már említést tesznek róla 5000 évvel ezelőtt, mint fontos egészségügyi hatásokkal rendelkező fűszernövényről. A két legfontosabb faját, a verumot és az aromaticumot kincsként kezelték, értékük meghaladta az arany értékét. A fűszerkereskedők titokban tartották az útvonalakat a fahéj ősi hazája, Burma és Ceylon felé. Vasco de Gama és Kolombusz utazásait is egy új fahéj útvonal megtalálása inspirálta, háborúkat vívtak és kontinenseket fedeztek fel a fűszer iránti lázas kutatás közben.

Alkalmazás

Felnőtteknek naponta 2 kapszula, a két főétkezés előtt. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz, hűvös helyen tartandó! Nettó tömeg: 15, 72 g /60 x 262 mg-os kapszula Hatóanyag tartalom a napi adagban (2 kapszula): fahéjaldehid összes fenol tartalom

Összetevők

A kapszula anyaga: zselatin; nedvesítőszer: glicerin, szentjánoskenyér liszt; extra szűz olívaolaj; Cinnamomum aromaticum kéreg kivonat (105 mg /2 kapszula; víz; Cinnamomum verum kéreg kivonat (35 mg/2 kapszula); fényezőanyag: sárgaméhviasz.

Kiszerelések

  • 60 db