Relief dose R™

A csalán használatának évszázadokra visszanyúló története van a tradicionális gyógyászat körében. Különleges zsírsavakat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek a vegyszermentes szuperkritikus extrakció során kivonásra kerülnek és a DART vision analízis alkalmazásával az egyes komponensek aránya sokszorosára növelhető.   

Ezen forradalmian új technológiának köszönhetően láthatóvá tehető a kivonás során a termékbe kerülő több mint 500 féle vegyület, amelyek közül különösen a magasabb oszlopokként megjelenő 33 bioaktív komponens felel a hatásért:

A DART vision technológiával elérhető a világon egyedülálló dózisbiztos (Dose Reliable – DR) minőség, amely biztosítja a felhasználónak, hogy a bioaktív komponensek teljes spektruma minden egyes tablettában, ugyanolyan mintázatban konzekvensen megtalálható.

A csalánkivonatos allergia harcos.

A Relief dose R™ az Organic Mission Full Moon termékcsaládjának a tagja.

 

 

Relief dose R™ főbb összetevői:

  • kristályos fruktóz
  • glükóz
  • maltodextrin
  • csalánlevél kivonat
  • természetes aroma (cseresznye, feketeribizli)

 

Mit érdemes tudni róla?

DART vision technológia előnye először a Relief kifejlesztésénél mutatkozott meg. Mivel ezen technológia által válhatott a csalán anti-allergén anyaggá.

A csalán teában a hatóanyagok nem rendelkeznek anti-allergén hatással, mivel azok az anyagok nem oldódnak ki a levélből, amelyek képesek lennének az allergiás reakciókat csökkenteni a hisztamin sejtek gátlása által. Viszont a DART vision technológia használatával sikerült az 500 különböző vegyületből 3 olyan biológiai aktív anyagot kivonatolni, amelyeknek anti-allergén hatása van. Sőt a  DART vision technológiával ezeknek az anyagoknak a szintjét még növelni is lehet, és olyan hatékony kivonatot lehet csinálni, amely már komoly anti-allergén hatással rendelkezik.

Régóta fennálló allergiák a termék 3-4 napos szedése után teljesen megszűnnek, míg a klasszikus anti-allergén készítmények gyakori mellékhatásaival nem rendelkezik.

Javasolt az OLIVE + BETA G FORCE™ -szal együtt alkalmazni, mert a két termék kiválóan kiegészíti egymást, és gyorsabb, tartósabb eredmény érhető el íly módon.

Míg az OLIVE + BETA G FORCE™ az immunrendszer erősítése által veszi fel a harcot az allergiával, addig a Relief a tüneteket szünteti meg.

Mindkét termék esetében el kell telni egy pár napnak, hogy kifejtse hatását. Az OLIVE + BETA G FORCE™ esetében ez 1-2 nap, a Relief esetében ez átlagosan 3-4 nap. 

Alkalmazás

Felnőtteknek napi 1-2 tabletta. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Szedése gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak, koffeinre érzékeny, epeköves és epekőképződésre hajlamos egyéneknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz, hűvös helyen tartandó! Nettó tömeg: 30 g /30 x1000 mg-os tabletta.

Összetevők

Kristályos fruktóz; glükóz; maltodextrin; csalánlevél kivonat (100 mg/tabletta); csomósodásgátló (mikrokristályos cellulóz, trikalcium-foszfát, szilikon-dioxid); természetes aroma (cseresznye, feketeribizli); savanyúságot szabályzó anyag (citromsav); trehalóz; hordozó (magnézium sztearát).

Kiszerelések

  • 30 db