Creation™ Erő az alkotáshoz

Ez a formula olyan összetevőkből áll, amelyek egymás hatását kiegészítve és erősítve, tápanyagokat és tonizáló, energetizáló növényi kivonatokat juttatnak a szervezetbe. Segítik a fizikai és szellemi aktivitást, hogy nap közben a legjobb formánkat nyújtsuk.

A szupertápanyagok és növényi kivonatok olyan kombinációját sikerült létrehoznunk, mely egyszerre segíti a tápláló, felépítő folyamatokat és pozitív hatással van a teljesítőképességre. Ezek a tulajdonságok ma különösen nagy jelentőséggel bírnak, amikor a tápanyaghiánytól meggyengült szervezetet olyan mértékű fizikai és pszichés terhelés éri, amely könnyen betegség kialakulásához vezethet. De milyen anyagokat is tartalmaz ez az „energiabomba”?

 

Spirulina platensis  (bio)

A legismertebb és tudományos szempontból talán legjobban tanulmányozott mikroalga, amely az egyik legősibb élőlény a bolygónkon.

Dunaliella Salina (bio)

A Dunaliella a spirulinához rendkívül hasonló mikroalga, amely a természetben talán legmagasabb karotinoid tartalmával tűnik ki.

AFA  (Aphanizomenon Flos Aquae) – (vadon szüretelt)

Neve azt jelenti: „a víz láthatatlan virága”, mely talán a legkülönlegesebb algafajta, egyedülálló élettani hatásokkal. Három egyedülálló tulajdonságát külön is érdemes kiemelni:

Az AFA serkenti a természetes ölősejtek működését és vándorlását a vérből a szövetek felé. Ez a hatás alig-alig kimutatható az AFA szedésének kezdetén, de napi fogyasztás esetén néhány hét alatt a sejtvándorlás mértéke növekedett és elérte a maximális hatást. A tanulmányból levonható tanulság, hogy az AFA jótékony hatása az immunrendszerre rendszeres napi szedése esetén alakult ki.

Az AFA kivételes forrása a PEA-nak (Phenylethylamine). Több ember is beszámolt arról, hogy néhány hónapi AFA fogyasztás után abbahagyták anti-depresszáns gyógyszereik szedését, emellett sokan számoltak be kedélyállapot javulásról, több mentális energiáról, és életminőség javulásról. Az újabb tudományos eredmények kimutatták a hatásért felelős biogenikus amino phenyl-ethylamine (PEA) jelenlétét az AFA-ban. A PEA-ról tudjuk, hogy depresszió enyhítő és kedélyállapot javító hatású, valamint fontos szerepet játszik a tanulási nehézségek és a figyelemzavar (ADD) kezelésében. Az emberi agy által termelt PEA vegyület a felelős az örömérzetért és a mentális tudatosságért.

Az AFA képes mobilizálni a csontvelő őssejtjeit. A csontvelő őssejtek az emberen belül elhagyják a csontvelőt, és az egész testen átvándorolnak, hogy regenerálni tudják a sérült szerveket. Ezt a képességüket az egyén egész élete során megőrzik, vagyis a felnőtt csontvelő őssejt a test természetes öngyógyító mechanizmusához tartozik. Nos, eddig az egyetlen természetes anyag az AFA, melyről a közelmúltban kimutatták, hogy serkenti a csontvelő őssejtek kiválasztódását és vándorlását.

Goji Berry kivonat (bio)

A szupertáplálék páratlan mikrotápanyag-tartalmát és egészségvédő hatóanyagait ebben a formulában is segítségül hívjuk. Az algák és a goji tápanyagai és hatóanyagai harmonikusan egészítik ki egymást biztosítva az egészség megőrzéséhez szükséges molekulák teljes spektrumát.

Stimuláló, tonizáló növényi kivonatok

Ginzeng: hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához.

Macskagyökér: segíti a fizikális és szellemi erőnlétet, támogatja a szervezet alkalmazkodóképességét a folyamatosan változó körülményekhez.

Mate: segít a szervezet megerősítésében, energikussá tesz. Nagyon erős növényi antioxidáns, védi a szívet és a vérereket.

Előnyök:

A termékben található mikroalga tonizáló hatású, fokozza az energiát, vitalitást. Segíti a fáradtság, kimerültség leküzdését. Energikusabbnak érezzük magunkat a segítségével. A rózsagyökér és a ginzeng hozzájárulnak a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. A koffein elősegíti a megfelelő éberség fenntartását.

Alkalmazás

Ajánlott napi adag: napi 1 teáskanállal (5g) gyümölcslében vagy vízben elkeverve. A formula fogyasztását a reggeli órákban javasoljuk, mivel a szupertáplálékok értékes tápanyagai és a tonizáló, energetizáló növényi kivonatok szinergikus hatása ebben a napszakban érvényesül a legjobban. Fogyasztása ajánlott testsúlycsökkentő diéta részeként, mivel pótolja az aminosavakat, segíti az izomtömeg megőrzését az alacsony fehérjetartalmú étrend során. Az alga nem oldódik tejtermékben, így nem ajánlott joghurtba, vagy kefírbe keverve fogyasztani. Alga fogyasztás mellé erősen ajánlott a fokozott folyadékbevitel. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők

BIO spirulina platensis alga (50g), BIO AFA kék-zöld alga (30g), BIO Dunaliella Salina alga (25g), Lycium barbarum (goji berry) (25g), Panax Ginseng (24g), Jerba Mate (5,4g) Rhodiola rosea (rózsagyökér) (5,25g), Capsiate kivonat (1,5g).

 

Kiszerelések

  • 143 g