Olive Beta G Force™

Miféle anyagok a béta glükánok és hol találhatóak a természetben?

A béta glükánoknak több forrása ismert, beleértve az élesztőből, baktériumokból, gombákból és gabonafélékből származó béta glükánokat. Ezek komplex szénhidrát molekulák egyedi molekulaszerkezettel, amelyek meghatározzák a biológiai aktivitásukat is. A vizsgálatok szerint az 1-3, 1-6 szénatomokon elágazásokat tartalmazó béta glükánoknak van a legerősebb biológiai aktivitásuk, amely az immunrendszer specifikus aktiválásában nyilvánul meg.

Mi az a WGP 3-6 ?

A WGP 3-6 molekula egy szabadalmaztatott, elágazó láncú béta glükán, amelyet a sütőélesztőből (Saccharomyces cervisiae) nyernek egy speciális eljárással (WGP = whole glucan particle). Az 1960-as évek óta ismertek a klinikailag alátámasztott immunstimuláns, hematopoietikus, daganatellenes és antimikrobális tulajdonságai. Az 1-3, 1-6 szénatomokon elágazásokat tartalmazó molekulák az élesztősejt falából származnak, amelyet egy speciális eljárással dúsítanak és tisztítanak a legerősebb immunológiai aktivitás érdekében. A béta glükánok más forrásai más szerkezettel rendelkeznek. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy az élesztősejtből kivont béta glükánok immunológiailag sokkal erősebb hatásokkal rendelkeznek mint a gombákból vagy például az árpából kivont glükánok. Ez az 1-3 glükánok alacsonyabb arányával magyarázható.

Alkalmazás

A béta glükánok adagolása: az Olive + Beta G Force 60 kapszulát tartalmazó kiszerelésben kapható, melynek adagolása a következők szerint javasolt: ajánlott napi adag: 2-szer 1 tabletta. Hatóanyagok a napi adagban (2 tabletta): olajfalevél kivonat (700 mg, ebből oleuropein 84 mg), WGP®Béta 1,3/1,6 glükán (500 mg). Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítõ fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen tartandó!

Összetevők

Olajfalevél kivonat; WGP®Béta 1,3/1,6 glükán; csomósodásgátló anyagok: (mikrokristályos cellulóz, talc;) hordozó: (hidroxi-propil-metil-cellulóz), magnézium sztearát, polietilénglikol 6000; aerosol: kolloid szilícium dioxid.

Kiszerelések

  • 60 db