Supra Balance™

A termék BIO GOJI BERRY gyümölcslé felhasználásával készült.

Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket, ízesítőt, stabilizátort, étkezési savakat!

 

BIO GOJI BERRY - BIO PAPAYA ÉS LEVÉL - GYÖMBÉR - KURKUMA - BIO és KOSER CÉKLALÉ - ZÖLDETALEVÉL

"A halál a belekben lakozik." - mondta Paracelsus, a középkor legnagyobb orvosa és gondolkodója. Csak most, több száz év elteltével kezdjük megérteni ennek a kijelentésnek az igazságát és mélységét, amelyet a legfrissebb tudományos eredmények is a legmesszebbmenőkig igazolnak. Egyensúlyban lévő emésztés, harmonikusan működő gyomor és bélrendszer nélkül nem érhető el a tökéletes egészség. Az emésztőrendszer mikrobiológiai egyensúlya alapvető fontosságú a táplálékkal bevitt hatóanyagok emésztése és hasznosulása, az immunrendszer megfelelő működése szempontjából. Olyan kulcsfontosságú élettani tényezőket befolyásol az emésztőrendszer működése, mint az allergiára, vagy gyulladásos betegségekre való hajlam, bizonyos daganatok kialakulásának valószínűsége, vagy akár a csontok, ízületek állapota. 10 emberből 9-nek nincs rendben az emésztése, kisebb-nagyobb problémái vannak, legyen az székrekedés, vagy akár mondjuk reflux. A Supra Balance™ készítmény olyan hatóanyag-kombinációt tartalmaz, mely a gyomortól egészen a vastagbélig mindenféle hagyományosan funkcionális eltérést, emésztési zavart képes jó irányba befolyásolni. A Supra Balance™ Multiply Plus® kettős fermentációs eljárással előállított, növényi enzimeket tartalmazó italkészítmény. A termék BIO GOJI BERRY gyümölcskoncentrátum, BIO PAPAYA gyümölcs és levél, valamint BIO és KOSER CÉKLALÉ kivonat felhasználásával készült.

Mikor ajánlott a Supra Balance™ használata?

Émelygés, étvágytalanság, rossz gyomorműködés, reflux, székrekedés, a jótékony bélbaktériumok táplálása, gyomor- és bélrendszer gyulladásos állapotainak kezelése, és az emésztés segítése általánosságban.

Alkalmazás

Étkezés előtt vagy közben, napi 25 ml magában, vízzel esetleg gyümölcslével elkeverve. Tárolás: hűvös helyen 25°C alatt. KÖZVETLENÜL FELBONTÁS ELŐTT ÉS UTÁN HŰTSE LE! FOGYASZTÁS ELŐTT ENYHÉN RÁZZA FEL!

Összetevők

Bio goji berry (Lycium barbarum) gyümölcslé (31%)*, papaya gyümölcs és levél (27%)*, gránátalmagyümölcs kivonat (20%)*, búzafűlé (10%)*, zöldtealevél kivonat (2%)*, víz, tejsav (a fermentáció során képződő), enzimek (papain, bromelain). (* Az összetevők térfogat % arányában vannak feltüntetve.)

Kiszerelések

  • 750 ml