Q10 Food Matrix™

A Q10 koenzim aktívan részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, és hozzájárul a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, a szabadgyökök megkötéséhez.

Antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. Elősegítheti a normális vérnyomás megtartását. Rendkívül hasznos a szervezet fokozott energia szükséglete esetén – jelentős fizikai és szellemi igénybevételekor és túlterheléskor – valamint az élénk használatnak kitett izmok erőforrásának segítésére.  Az életkor előrehaladtával, koleszterin és triglicerid csökkentő készítmények alkalmazásával, valamint szívbetegség, izomsorvadás, Parkinson-kór, daganat, diabetes és AIDS esetén a koenzim Q10 mennyisége csökken.

Biotranszformált CoenzymQ10 Energia nélkül nincs élet. A földi élet az energiát fotonok formájában a Napból kapja, amelyet a növények alakítanak át a számunkra felvehető és energiává visszaalakítható szénhidrátokká. A szénhidrátokból a szervezetben újra energia képződik, ebben a folyamatban nélkülözhetetlen a Coenzym Q10, mely egyben az egyik legfontosabb antioxidáns a vérben. A Coenzym Q10 a legnagyobb energiaigényű szervekben, az izmokban és a májban található legnagyobb mennyiségben.

A Coenzym Q10 termelődése a szervezetben a 20. életév után fokozatosan csökken, ezért egyre jobban rá vagyunk utalva a táplálékkal bevitt forrásokra. Egyes szívritmusszabályzó, vérnyomás-, és koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek csökkentik a vérplazma Coenzym Q10 koncentrációját is.
 

Alkalmazás

Ajánlott napi adag : 1 kapszula Nettó tömeg: 18,15 g / 30 x 605 mg tabletta

Összetevők

Q10 Food Mátrix (szójaliszt, aminosav komplex, természetes bioflavonoid, stabilizátor: gumiarábikum, inaktív élesztő, koenzim Q10, Saccharomyces cervisiae, maltóz, Lactobacilus acidophilus, Lactobacilus bifidus, csomósodásgátló: kalcium karbonát, enzim: papain), őrölt rizs. Kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz). Hatóanyag a napi adagban (1 kapszula): Koenzim Q10 ubiquinone 22 mg

Kiszerelések

  • 30 db