Symbiotic Colonies™

A Synbiotic Colonies kilencféle élõ, probiotikus baktériumtörzset tartalmaz, amely bio szójával fermentálva, majd bio jeruzsálemi articsóka és bio alma (prebiotikumok) hozzáadásával készült. A synbiotikumok különlegessége, hogy együtt tartalmazzák a baktériumokat (probiotikumok) és a baktériumokat tápláló növényi rostokat (prebiotikumok).
A Synbiotic Colonies™ termékben található baktériumok hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez, hatóanyagai kedvező hatást gyakorolnak a bélflórára és elősegítik a bélflóra egyensúlyának megőrzését. Szükséges a normális bélműködéshez. A belekben hozzájárulhat a hasznos baktériumuk kialakításához.

A modern életvitel több szempontból károsíthatja az emésztő rendszerünket, ezért a jótékony baktériumok helyét jótékony hatással nem rendelkező, és patogén baktériumok foglalhatják el.

A felnőtt korra ezen baktériumok aránya a 80-90%-ot is elérheti.

A vastagbél baktériumflórája befolyásolja az egészségünket és jó közérzetünket.

A bélbaktériumoknak szerepe van a gazdaszervezet betegségeinek kialakulásában és a gyógyulási folyamataiban is. Vitaminokat termelnek, segítik a tápanyagok lebontását és nagymértékben hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

A probiotikumok több ezer anti-mikrobiális hatóanyagot termelnek, amelyeket bakteriocineknek nevezünk. Ezek a hatóanyagok képesek elpusztítani a patogén baktériumokat. Csak a tápanyag-közeggel együtt adott probiotikumok fermentációs közege tartalmazza ezeket a bakteriocineket, amelyek a fermentáció során képződnek.

A bakteriocinek és a fermentációs közeg hiányoznak a hagyományos, centrifugálással előállított probiotikus készítményekből. A centrifugálás emellett szétszakítja a baktérium-kolóniákat és károsíthatja a baktériumok sejtfalát is.

A fermentációs közeggel együtt adott probiotikumoknak sokkal mélyrehatóbb hatása van az egészségre. A fermentációs közeg ugyanakkor megvédi a probiotikumokat és segíti a vándorlásukat a tápcsatornán keresztül, míg elérik a vastagbelet és kifejtik jótékony hatásukat.
 

Alkalmazás

Az optimális hatás elérése érdekében Felnőtteknek napi 2 kapszulát éhgyomorra bevenni. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartania termék hűtve, szárazon tárolandó! Hatóanyag tartalom a Synbiotic Colonies™ napi adagjában: 2 kapszula 0,8x1010 probiotikus élőcsírát tartalmaz.

Összetevők

Fermentált szója, kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz), Inulin (Jeruzsálemi articsóka gumó) por, Almagyümölcs por, Probiotikus keverék (S. thermophilus, L. rhamnosus, B. breve, L. acidophilus, B. infantis, B. longum, L. plantarum, L. salivarius, L. helveticus), rizsliszt, szójalecitin.

Kiszerelések

  • 60 g