GLOW A Neemfa levél kivonatáról az ázsiai népgyógyászatban jól ismert, hogy korpásodást fékező hatása (anti dendruff) van, hajápoló termék

 

NEEMFA HAJBALZSAM

250ml

A NEEMFA HAJBALZSAM selymes fényt ad hajának és kiválóan ápolja, előkészíti a hajat a formázáshoz. A hajhagymákat tápláló mandulatej hidrolizátuma a B3-, B5-, és E-vitaminokkal az ép és egészséges szerkezetű hajszálképződést segíti elő. A Neemfa leveléből készült kivonat és az eukaliptusz illóolaja az egészséges és megfelelő higiénés állapotú fejbőr kialakulását és a hajképződést támogatja.

Értékes hatóanyagok:

A Neemfa levél kivonatáról az ázsiai népgyógyászatban jól ismert, hogy rovarűző és korpásodást fékező hatása (anti dendruff) van, amely miatt különösen alkalmas hajápoló termékekben való alkalmazásra.

Mandulatej hidrolizátum, és a B3-, B5-, és E-vitaminok az egészséges, ép szerkezetű hajképződést támogatják, mert a hajképződéshez szükséges aminosavakat szintetizáló enzimek működéséhez nyújtanak segítséget. A zöld mandarin és eukaliptusz illóolajok nemcsak kellemes illatot biztosítanak, hanem antiszeptikus hatásuk is jól ismert. A nyírfa levele, amelyből kivonatot adagolunk a hajápoló balzsamhoz, nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat (hiperozid, miricetin) és gyantaszerű anyagokat, amelyeket a kozmetikai ipar úgy ismer, mint kiváló ápoló hatóanyagokat a töredezésre hajlamos, vékonyszálú, vagy festett haj ápolására. A jojoba és castor olajok a többi, kifésülést elősegítő olajszármazékkal együtt a fényesebb és ápoltabb haj kialakulását segítik.

ALKALMAZÁSA: A nedves hajra /a hajszálak alsó harmadára/ diónyi mennyiséget felviszünk, két-három percig hatni hagyjuk, majd átfésüljük vele a hajat. Ezután langyos vízzel leöblítjük a balzsam feleslegét.

ELŐNYEI: Bőrgyógyászatilag tesztelten hipoallergén. Természetes hatóanyagokkal és tápanyagokkal biztosítja ez egészséges hajstruktúra kialakulását.

Összetevők (INCI): AQUA, GLYCERIN, BUXUS CHINENSIS OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, SESAMUM INDICUM OIL, AZADIRACHTA INDICA EXTR., LINSEED ACIDS, AMINODIMETHICONE, AMINODIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, EUCALIPTUS GLOBULUS OIL, CITRUS NOBILIS OIL, PANTOTHENIC ACID, NICOTINAMIDE.

Bio lenmag kivonattal és bio jojoba olajjal.