ORGANIC PURITY Citromfüves folyékony szappan, bio lenmag és bio eukaliptusz kivonattal

 

ORGANIC PURITY™

 
Citromfüves folyékony szappan, bio lenmag és bio eukaliptusz kivonattal
250ml

 

Citromfüves folyékony szappan, bio lenmag és bio eukaliptusz kivonattal

A CITROMFÜVES FOLYÉKONY SZAPPAN antiszeptikus hatásáról ismert eukaliptusz, citromfű, citrom illóolajokat tartalmazó, kíméletes és hatékony bőrtisztító. Hidratáló és gyulladáscsökkentő anyagai támogatják a bőr ún. védő savköpenyének és hidratált állapotának fenntartását. A citromfű illóolaja nagy citral és linalool tartalma, valamint a benne lévő fenolkarbonsavak, triterpének vírusok szaporodását gátló hatását már régóta ismeri a gyógyszerészet. A kamilla kivonata magas azulén és bissabolol, valamint apigenin hatóanyagtartalma miatt a gyulladásgátló készítmények kisebb bőrhámsérülések ápolására szolgáló jól bevált hatóanyaga. A makadámia dió olaja a kézmosást követően bőrápoló olajként segíti a kellemes bőrérzet kialakulását a megtisztított bőrfelületen. Az oliva levelének kivonata a természetes védekezőképesség-fokozó hatásáról és magas antioxidáns hatóanyagtartalmáról jól ismert.

Ezért a környezeti ártalmaknak erősen kitett kéz kiváló ápolószere.

ALKALMAZÁSA: A megnedvesített kézfelületre 0,5-1,0 cm3-nyit eloszlatunk, majd bő vízzel leöblítjük. Különlegesen száraz bőr esetén ajánljuk a TOUCH METM bőrtápláló olajokban gazdag emulzióját kézápolóként.

ELŐNYEI: Dermatológiailag tesztelten hipoallergén folyékony szappan. Kiváló bőrkompatibilitású, természetes eredetű alapanyagokból készülő detergensei kíméletesen és mégis hatékonyan tisztítják a bőrfelületet. A termékben lévő hatóanyagok és bőrápoló komponensek biztosítják a higiénikus és kellemes bőrérzetet még a kiszáradásra hajlamos bőrtípus esetén is.

Összetevők (INCI): AQUA, SODIUM MYRETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAIN, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, COCO BETAIN, CHAMOMILLA RECUTITA EXTR., LINSEED ACIDS, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL, MELISSA OFFICINALIS OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA OIL, CITRUS LIMONUM OIL.

Citromfüves folyékony szappan, bio lenmag és bio eukaliptusz kivonattal.