ORGANIXER paprika kivonata jól ismert magas kapszaicin tartalmáról, amely fokozza a hajszáleres mikrokeringést a bőrben

 

ORGANIXER™

SPORTKRÉM
100ml

 

SPORTKRÉM

A szuperkritikus extrakcióval készülő paprika kivonata jól ismert magas kapszaicin tartalmáról, amely fokozza a hajszáleres mikrokeringést a bőrben, és ezáltal ún. átmelegítő hatású. A bio rozmaring illóolaja, a csalán és az orvosi somkóró kivonata közismerten gyulladáscsökkentő és „méregtelenítő” hatású. Az E- és B1-vitaminok, a Zn és Mg mikroelemek a bio goji kivonatával fokozzák a fájdalommérséklő tulajdonságáról ismert szegfűszeg illóolajának, valamint a wintergreen, a fenyő és a kendermag olajának hatékonyságát. A feketebors, majoranna és a koriander illóolajai a bőrfelszínre juttatva a bőr mélyebb rétegeiben lévő hajszáleres mikrokeringés által izomlazító, szöveti regenerációt stimuláló hatást fejtenek ki.

ALKALMAZÁSA: A krém 2-3 cm3-nyi mennyiségét óvatosan bemasszírozzuk az ápolandó bőrfelületbe.
A magas illóolaj és kapszaicin tartalom miatt kerülje a krém szembe vagy nyálkahártyára jutását! A krém felvitelét követően javasoljuk az alapos kézmosást!
Lázas, gyulladt bőrfelületre ne alkalmazza!

ELŐNYEI: Természetes hatóanyagokkal ápolva javíthatjuk a bőr oxigénellátását és regenerálódását a hajszáleres mikrokeringés élénkítése által.

Összetevők (INCI): AQUA, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOYA OIL, GLYCERIN, OLEA EUROPEA OIL, ZEA MAYS GERM OIL, WHITE BEES WAX, LINUM USITATISSIMUM SEEDS ACIDS, MELILOTUS OFFICINALIS EXTR., CETYL STEARATE, COCOS NUCIFERA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, URTICA DIOICA EXTR., CAPSICUM FRUTESCENS EXTR., HUMULUS LUPULUS EXTR., OLEA EUROPEA EXTR., SORBIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, SYZYGIUM AROMATICUM OIL, HELYCHRYSUM STOECHAS EXTR., CORIANDRUM SATIVUM OIL, PIPER NIGRUM OIL, ORIGANUM MAJORANNA OIL, PINUS SILVESTRIS OIL, CANNABIS SATIVA SEED OIL.XANTHAN GUM, LECITHIN, THIAMINE. HIDROCHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, ZINC SULFATE

Bio goji kivonattal és bio rozmaring illóolajjal.