WHITE PEARL Üde lehelletet és egyedülálló, természetes hatóanyagainak köszönhetően egészséges szájhigiénés állapotot biztosító fogkrém.

 

 
 

WHITE PEARL™

TEAFAOLAJOS FOGKRÉM
125ml

 

Üde lehelletet és egyedülálló, természetes hatóanyagainak köszönhetően egészséges szájhigiénés állapotot biztosító fogkrém.

A szegfűszeg, menta és teafa illóolaja antiszeptikus hatásairól közismert, így a szájüreg dezodorált állapotát biztosítja az étkezéseket követő fogmosás utáni időszakban. Természetes polírozó anyaga a kalcium-karbonát, amely kíméletesen és alaposan távolítja el a bőr és nyálkahártyabarát detergenssel együtt a lepedéket a fogakról. A steviosid hatóanyagú édesítő anyaga és az ásványi sók a természetes illatanyagokkal kellemes ízérzetet biztosítanak.

Értékes illóolajokban gazdag: A különleges minőségű bio teafa olajjal készül, amelyről a nemzetközi szakirodalomban számos publikáció leírja, hogy kimagasló antiszeptikus hatú, azaz nemcsak a baktériumok, hanem a gombák és vírusok ellen is tartalmaz hatóanyagokat. Kimagasló a gennykeltő baktériumok elleni hatékonysága a terpinén-4-ol, -terpinolen hatóanyagainak nagy koncentrációja miatt.
Magas mentol és 1-karvon tartalma miatt a borsmenta és fodormenta illóolaja, valamint az eukaliptusz illóolaja szintén antiszeptikus hatásúak. A szegfűszegben lévő illóolajról régóta ismert, hogy erős fájdalomcsillapító hatása van, és hogy az érzékeny fogak és fogíny ápolására szánt fogkrémekben előnyös hatást vált ki.

ALKALMAZÁSA: Nyomjon kb. 1cm hosszú fogkrémet a fogkeféjére. 2-3 percig körkörös, majd hosszanti mozdulatokkal tisztítsa meg fogait, végül öblítse ki száját kétszer.

ELŐNYEI: Bőrgyógyászatilag tesztelten hipoallargén S.L.S és S.L.E.S mentes fogkrém, mert nyálkahártya-kímélő detergenst tartalmaz, amelyet kifejezetten szájápoláshoz szolgáló termékekhez fejlesztettek ki.

Antiszeptikus hatású triclosant sem tartalmaz, hanem helyette természetes illóolajokkal biztosítja a fogak és a nyálkahártya megfelelő higiénikus állapotát.

Összetevők (INCI): CALCIUM CARBONATE, AQUA, SORBITOL, GLYCERIN, ECHINACEA PURPUREA EXTR., CHAMOMILLA RECUTITA EXTR., SODIUM LAUROYL SARCONISATE, SODIUM BICARBONATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATEMENTHA PIPERITA, MENTHA ARVENSIS OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS OIL, MAGNESIUM SULFATE, SALVIA OFFICINALIS OIL, STEVIOSID (STEVIA REBAUDIANA EXTR.), ZINC SULFHATE, CHLOROPHYLL, SALVIA OFFICINALIS OIL

Bio teafaolajjal és bio echinaceával.