OM Diagnosztikai Központ

 
 
 
Helyszíne:
 
1137 Budapest, Szent István krt. 22. 4. emelet 4. ajtó
 
Kapucsengő: 152
 
Bejelentkezés:
Keleti Kata: +36 70 391 0491      begin_of_the_skype_highlighting            
                    +36 70 391 0491      end_of_the_skype_highlighting      
 
E-mail: omdiagnosztika@organicmission.hu
 
 
 
A bejelentkezéshez szükséges adatok:
 
    a vizsgálaton résztvevő neve, telefonszáma és e-mail címe
    a választott vizsgálat / csomag megnevezése
 
 
 
Felhívjuk figyelmét, hogy az egyeztetett vizsgálati időpont lemondását legkésőbb az időpont előtt 24 órával áll módunkban elfogadni. Az elmaradt, 24 órán belül le nem mondott időpontra konzultációs díjat (12 000 Ft) számolunk fel! Amennyiben ugyanazon Partnernél, legalább két alkalommal fordul elő, hogy az általa javasolt vendég / vendégek nem jelenik / jelennek meg a vizsgálaton, úgy az időpontok kiadásánál más Partnerek kérését helyezzük előtérbe.
 
 
 
Mikroszkópos állapotfelmérés Ár: 17.500 Ft (Áfá-val)
 
Időtartam: 50-55 perc
 
A mikroszkópos állapotfelmérés lényege a vörös- és fehérvértestek optikai szemrevételezése, továbbá a vércseppben megfigyelhető, jellegzetes ásványi vagy protein eredetű lerakódások elemzése. A vércsepp állapota sok információt tartalmaz a páciens egészségi állapotáról. A vérből, a szakavatott szemnek feltárul a különböző népbetegségek mögött húzódó állapoti eltérés, elváltozás vagy hiány, illetve többlet. Úgy, mint utalások az antioxidáns hiányra / szabad gyök terhelésre, egyes belső szervek funkcionalitására (az emésztési rendszer, máj, bőr, tüdő, alhasi szervek, stb.), az endokrin rendszer egyes rendellenességeire, az immunrendszerhez tartozó sejtek mobilitására, a vérlemezkék számára és állapotára és még számos más stádiumra utaló tendenciára. A vizsgálat egy egyszerű vércsepp-vételt igényel és kiértékeléssel együtt kb. 50-55 percet vesz igénybe. A mikroszkópos állapotfelmérést megelőző 3 órában étel nem, de bő folyadékfogyasztás javasolt!
 
 
 
Antioxidáns és szabad gyök mérés Ár:11.500 Ft/ vizsgálat (Áfá-val)
 
Időtartam: kb. 10 perc
 
Az oxidatív stressz emberre gyakorolt hatásának vizsgálatára szolgáló készülék lehetőséget nyújt arra, hogy az emberi szervezetben levő antioxidáns, illetve szabad gyök szintet pontosan, egyszerűen és gyorsan megállapítsa. Az antioxidáns méréseket laborkörülmények között a drága, de általában az etalonnak elfogadott Electron Spin Resonance Spectrometry (ESRS) mérési eredmények felhasználásával történnek. Az általunk használt készülék nagy pontossággal közelíti meg az ESRS mérés eredményeit. A vizsgálatok segítenek a páciens állapotát egy többszintes skála alapján meghatározni és az esetleges korrekció szükségességét megállapítani. A mérési eredmény percek alatt elkészül. A vizsgálathoz egy rövid tájékoztatás, illetve szükség esetén orvosi konzultáció tartozik.
 
 
 
Dinamikus pulzusvizsgálat Ár: 10.500 Ft (Áfával)
 
Időtartam: max. 30 perc
 
A dinamikus pulzusvizsgálat ötvözi a régi kínai bölcsességet a modern űrkutatás technológiájával. Köztudott, hogy a régi kínai orvosok a pulzus figyelmes és beható kitapintásával számos információt nyertek a páciens egészségi állapotáról. Az orosz űrkutatási program részeként kifejlesztett készülék a modern technológia segítségével adja át ezt a tudást a nyitott szakembereknek. A pulzus sarokparamétereit érzékelve algoritmusok segítségével megjelölheti a beteg szervezetében levő rendellenességeket, melyek a páciensnél esetleg már diagnosztizált betegség vagy tünetcsoport mögött rejtőzhetnek. A vegetatív idegrendszer állapota, a szív- és érrendszer alkalmazkodó képessége, a szervezet energiatartalékai, illetve a vizsgált személy pszicho-emocionális helyzete válik láthatóvá a képzett szakember előtt. Az egyszerűsített kiértékelési rendszer pár percen belül megbízható információt nyújt a páciens általános állapotáról.
 
 
 
Orvosi konzultáció Ár: 12.000 Ft (Áfával)
 
Időtartam: 60 perc
 
Orvosi dokumentáció, teljes anamnézis (kórtörténet) alapján történő személyes, a beteg jelenlétében zajló orvos szakmai tanácsadás, ami magába foglalja a diagnózisok kiértékelését, kiegészítő kezelések, javaslatok és esetleges további diagnosztikus lehetőségek felvázolását. Komplex, összetett, bonyolult kóresetek kielemezésére, tanácsadására javasoljuk.
 
 
 
Rövid orvosi konzultáció (lelet kiértékelés) Ár: 6.000 Ft (Áfával)
 
Időtartam: 30 perc
 
Gyors áttekintésre, értelmezésre és terápiás ajánlattevésre szolgál a rövid, félórás orvosi konzultáció. Szintén leletek alapján, de akár a páciens jelenléte nélkül is történő orvos szakmai tanácsadás, amelybe beletartozik az e-mailen küldött leletek megválaszolása is. Egyszerűbb kóresetek kielemzésére, tanácsadására javasoljuk.
 
 
Árak és Diagnosztikai csomagok
Szolgáltatások:
 
 
                                                   Vizsgálat Ár (ÁFÁ-val)              Időtartam
Dinamikus pulzusvizsgálat                           10.500.- Ft              max. 30 perc
Szabad gyök mérés                                    11.500.- Ft                kb. 10 perc
Orvosi konzultáció                                      12.000.- Ft                       60 perc
Rövid orvosi konzultáció (lelet kiértékelés)      6.000.- Ft                       30 perc
 
 
Csomagok:
 
A vizsgálatok ideje önállóan a fentiek szerint alakul, a különböző csomagok kb. 1,5 órát vesznek igénybe. Felhívjuk figyelmét a pontos érkezésre, mivel késés esetén kevesebb idő áll rendelkezésre a vizsgálatok értékelésére. A mikroszkópos állapotfelmérést megelőző 3 órában étel nem, de bő folyadékfogyasztás javasolt!
 
 
Dinamikus csomag (Dynamic Pack)
 
39 500.- Ft helyett 29 000.- Ft
 
    Dinamikus pulzusmérés
    Antioxidáns mérés
    Szabad gyök mérés
    Rövid orvosi konzultáció
 
Analitikus csomag (Analytical Pack)
 
 46 500.- Ft helyett 32 500.- Ft
 
    Mikroszkópos állapotfelmérés
    Antioxidáns mérés
    Szabad gyök mérés
    Rövid orvosi konzultáció
 
Komplex csomag (Complex Pack)
 
 57 000.- Ft helyett 41 500.- Ft
 
    Mikroszkópos állapotfelmérés
    Dinamikus pulzusmérés
    Antioxidáns mérés
    Szabad gyök mérés
    Rövid orvosi konzultáció