Szakértői vélemények

 

Kedves Barátaim!


Dr. Lei Attilának hívnak. Három gyermekes boldog családapa, férj és gyermekorvos vagyok. 1990-ben,tehát 20 évvel ezelőtt végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen.

Azóta a csecsemők, kisgyermekek és kamaszok egészségével, kisebb-nagyobb problémájával, betegségeik gyógyításával foglalkozom.


Az egyetemen azt sulykolták belénk, hogy a bizonyítékokon alapuló orvoslást műveljük. A különböző terápiák kiválasztásánál az egyik szempont természetesen ez maradt. A másik fontos elv a "nem ártani"elve. Ahogy egyre jobban elmélyültem a gyógyítás útvesztőjében egyre jobban rá kellett arra döbbennem, hogy nem lehet a hagyományos gyógyszerekkel ártalmatlanul gyógyítani.

Ez volt az oka annak, hogy el kezdtem keresni azokat a terápiás lehetőségeket, melyek segítségével mellékhatásmentesen tudunk a betegeink rendelkezésére állni.

Ennek során több cég számtalan termékét megismertem jó néhányat ki is próbáltam több-kevesebb sikerrel. Amikor azt akartam a magam számára bizonyítani, hogy valóban nem ártok a betegeimnek és kerestem a különböző termékek kapcsán a tudományos vizsgálatokat, akkor azzal kellett szembesülnöm, hogy a legjobb esetben is csak a tapasztalati tények rögzítését találom vagy ezek tudományos köntösbe csomagolt magyarázatait. Röviden a tudományos magyarázatok így szóltak általában:"Azért jók a termékek,mert jók."

Ez a magyarázat pedig kevés,elfogadhatatlan,valótlan. Ezek után ismertem meg az Organic Mission termékeit. Elhűlve hallottam és győződtem meg magam is a tudományos vizsgálatok és eredmények sokaságáról, azok nagyszerű voltáról.

Megdöbbenéssel és nagy örömmel láttam azokat az eredményeket, melyeket ezen termékek alkalmazása során értek el és melyeket én is tapasztaltam. Persze megismerve a termékek mögött álló tudományos csapatot, zseniális technológiákat, a jó iránt elkötelezett tulajdonosokat, mindez érthetővé válik.


Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

SUPRA KIDS alkalmazása kapcsán kiscsoportos óvodások betegségeinek a gyakoriságát tudtam nagymértékben csökkenteni.

SUPRA BALANCE alkalmazásával évtizedes székrekedéseket sikerült néhány nap alatt megszüntetni, kórosan sovány leány 2 hetes székrekedésének a megoldásában sikerült segíteni.

CORALLIVE SMP segítségével 85 éves néni ugráló vérnyomását tudtuk stabilizálni.

ZYFLAMEND segítségével fél éve tartó, több gyógyszeres kezelésen hatástalanul átesett vállövgyulladást sikerült másfél hét alatt megszüntetni.

A NO LIMIT nem hogy nem emeli a vérnyomást, miközben feltöltenergiával, hanem a magas vérnyomás csökkentésében segített oly módon, hogy a kezdeti vérnyomáscsökkentő gyógyszert negyedelni lehetett.

Elköteleztem magam ezen termékek iránt, elköteleztem magam az Organic Mission cég iránt és nem utolsó sorban elköteleztem magam aziránt, hogy minél több ember-társamon tudjak segíteni egészségük megőrzésében és
helyre állításában.
Mindehhez nagyszerű segítségre és segítőre találtam Molnár István személyében. Ő az aki nagyon tapintatosan, ugyanakkor határozottan terel és irányít abban, hogy megtaláljam és megtanuljam azt, miként tudom bemutatni minél több embernek a termékeket, miként tudom hitelesen képviselni és másokkal megismertetni mindazt, amit az Organic Mission
képvisel. Köszönet érte Istvánnak, örülök, hogy ő a szponzorom!
Bő egy hónapja vagyok tagja a csapatnak. Ezalatt sikerült executive szintre jutnom, és olyan változásokat tapasztalok magamon pontosabban magamban, melyek már most jobbá tették az életemet. És ez még csak a kezdet.


Tisztelettel és szeretettel köszöntök mindenkit! Dr.Lei Attila

 

 

 

Kedves Munkatárs!

Neumüllerné Éva vagyok a kecskeméti Mérleg Patika vezetője.  Az Organic Missionak köszönhetően egészségmegőrzés új dimenziója nálunk már bizonyított! Néhány hónapja ismertem meg a táplálékkiegészítők egy új jeles képviselőjét, amely nem egy a sok közül, hanem egyetlen a sok között! Köszönöm a lehetőséget és a segítséget szponzoromnak Mészáros Atillának! Nagyon örülök,hogy Molnár István csoportjába tartozom,mindig számíthatok szakmai és üzleti segítségére!

Napi munkám során sajnos gyakran teszi fel a beteg a kérdést: ahelyett, hogy javulna az alapbetegsége, egyre több jön hozzá, a gyógyszerféleségek száma szaporodik. Meddig még?

Meggyőződésem, hogy a betegség kezelése nem akkor kezdődik, amikor a beteg beveszi első szem gyógyszerét, hanem akkor, amikor eldönti, életmódot vált. Ennek a változásnak szerves részét kell képezze a jó minőségű dózisbiztos táplálékkiegészítők napi szintű alkalmazásának!

És most szeretném néhány tapasztalattal alátámasztani a termékek terápiás hatását.

Tapasztalatok a teljesség igénye nélkül:

 • Melldaganatos beteg Turmelic és Zyflamend kapszula szedésével a negatív eredményű MR felvétel alapján a műtét elmaradt.
 • Prostata hypertrofia esetén Zyflamend kapszula kúraszerű (6-8 hét) szedésével nincs szükség egyéb szerekre, gyógyszerekre.
 • Bármilyen (étel, liszt, tej, por,….) allergia esetén Relief rágótabletta és Olive&BetaGForce alkalmazása tünetmentességet eredményez.
 • Csontritkulásban szenvedő betegnél CoralLive kapszula szedése mellett a csonttömeg csökkenése megállt.

Saját tapasztalatok (gyógyszertáramban 2010 áprilisától forgalmazom a termékeket):

 • 4 éves gyermek 2 éve folyamatos felsőlégúti huruttal, gyulladással küzd, mely krónikus középfülgyulladásba torkollik. Fülészeten tubust kap. Folyamatos antibiotikum kezelés ellenére a gennyes fülfolyás szinte folyamatos. Olive&BetaGForce tabletta adásával 5 nap alatt a tünetek megszűntek, a tubus eltávolítható volt.
 • 6 éves gyermek krónikus székrekedése SupraKids ital adásával megszűnt.
 • Depresszióban szenvedő, Xanax függő beteg, NoStress kapszula szedésével, a Xanax adagolásának lassú csökkentésével a függőségtől hosszú hetek után megszabadult. A kedélyjavító szedése teljesen elhagyhatóvá vált.
 • Akut ízületi gyulladásban Zyflamend kapszula adása 5 nap alatt tünetmentességet eredményez.

 

 

 

 • Tüdőtumoros betegnél az egyik tüdőfél eltávolítása után a kemoterápia megszakadt a beteg nem tolerálta. SupraBalance, Zyflamend, Olive&BetaGForce, SupercriticalProtection szedése után a véreredmény minden tekintetben egészséges embert jelzett. Az onkologus azt mondta: Nincs tovább teendő.
 • Csípőtáji tályog a hasüregbe fakadt, hashártyagyulladást okozva. A váladék lecsapolásra került, intenzív osztályos ellátást követően C-food matrixot szedett. Egy hónappal később a beteg meggyógyult, vérképe normális.
 • Éjszakai lábizomgörcs CoralLive kapszula szedése mellett megszűnt.
 • A SupraBalance ital az emésztőrendszer harmonikus működését biztosítja, illetve rendellenesség esetén (renyhe bélmúködés, puffadás, székrekedés,….) beállítja.
 • A SupraKids ital gyermekeknél olyan szinten modulálja az immunrendszert, hogy normál közösségi (óvoda, bölcsőde, iskola) fertőzések nem okoznak betegséget.
 • A SupraLive ital a táplálás mellett nagymértékben javítja a látást.

Az Organic Mission Mo. Zrt. rendszeresen szervez egészségügyi szakemberek (orvos, gyógyszerész, természetgyógyász,…) részvételével zártkörű konferenciákat.

Gyógyszerészként észre kell vennünk a fenti készítmények drámaian pozitív terápiás értékeit. Ezt a forradalmi innovációt az egészségmegőrzésben és a terápiás kezelés kiegészítésében messzemenőkig preferálnunk kell!

A termékek forgalmazása üzleti szempontból sem elhanyagolható!

 

Üdvözlettel :

Neumüller Imréné

 

 

 

 

Gyermekeken segíteni !


Mivel az egészségügyben dolgozom,nagyon nagy öröm számomra, hogy az Organic Mission termékeivel  sok kisgyereket hozzásegíthetek az egészség megőrzéséhez. Sajnos a közösségekben (bölcsöde,ovoda,iskola) fokozottan ki vannak téve a fertőzés veszélyének, sűrűn megbetegednek, és ami nagyon bánt, sok antibiotikumot, gyógyszert esznek hétről hétre. Még szinte meg sem gyógyulnak, visszamennek a közösségbe, és már újra betegek is, a legyengült immunrendszerük nem képes megvédeni őket a fertőzéssel szemben.
Ebben van nagy segítségemre az  Olive+Béta G Force , ugyanis erősíti a természetes immunrendszerüket.

OLIVE + BETA G FORCE™

 

Amióta ezt a terméket ajánlom a szülőknek, és fogyasztják a gyerekek, azóta kevesebbet betegek, nem hiányoznak a közösségből, vagy minimális náthával megússzák, ill.gyorsabban gyógyulnak. Ugyanakkor nem mérgezik magukat a sok gyógyszerrel.
Van olyan szülő is aki fogyasztja, az egyik elmondta, hogy azóta megszűnt a fejfájása és fülzúgása, másik szülőnek a torokfájása szűnt meg már az első tbl. után.
Ezen a télen rengeteg beteg volt sajnos, köszönhető ez az influenza járványnak, és örömmel elmondhatom, magamat is sikerült megvédenem minden fertőzéstől, egyszer sem voltam beteg , pedig fokozottan ki voltam téve a betegségnek. Természetesen a fiam sem volt beteg egész télen .
-------

A fiamnak a nyáron majd 3 hónapig tartó allergiás tünetei voltak, orra folyt, tüsszögött, szeme könnyezett, amikor megérkezett a Relief, azonnal elkezdtem neki adni, és az 5. szem tbl. után elmúltak a tünetei.

RELIEF dose R™


-----------
 


 

 

 

Egy felnőtt orvosi asszisztensnő ill. Organic kolléganőm tapasztalatát is szeretném leírni.

Van  egy 60 év körüli betege, aki hosszú évek óta nem tud húst és tejterméket fogyasztani
gyomor illetve bélpanaszai miatt. Több vizsgálaton átesett, gyomortükrözés, béltükrözés,
az orvosok nem tudtak rajta segíteni, nagyon lefogyott, pár falat után fájt a gyomra,keveset evett.
A Synbiotic Colonies terméket ajánlotta neki az asszisztensnő.

SYNBIOTIC COLONIES™


A beteg úgy döntött (nem mondta meg csak később) hogy ő mivel sovány, csak fél adagot eszik.
Elmondása alapján az első 5 napon elég kellemetlenül érezte magát, fájt a hasa, már-már abba
akarta hagyni a kúrát, de erőt vett magán, szerencsére, mert a 6. napon volt  egy kiadós
székletürítése, ami nagyon szokatlan állagú és bűzös volt, és ekkor megkönnyebbült, elmúlt
a hasi fájdalma. Napról napra jobban érezte magát, jobb lett az étvágya, a második héten
próbálkozott a tejjel, majd a hússal is, és nem volt utána semmi baja. 1 hónapig ette a terméket, fele megmaradt, mivel kevesebbet evett belőle. Hihetetlen boldogsággal és elégedettséggel mesélte el nekünk, hogy szerinte meggyógyult, és hálás azért, hogy segítettünk rajta.
Azóta a Supra Balance terméket issza, nincs semmilyen panasza, sőt hízott .

SUPRA BALANCE™Nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek !

Üdvözlettel : Körmendi Ilona
                   Gyermekorvosi asszisztensnő

 


 

Kedves Munkatárs! 

Miklós Sándorné, szegedi természetgyógyász vagyok. Harminc évet a gyógyszerellátásban töltöttem gyógyszerkiadó szakasszisztensként. Látva a mérhetetlen mennyiségű gyógyszerfogyasztást, és azt, hogy egyre betegebbek lesznek az emberek számomra egyértelművé vált, hogy más lehetőségek után kell nézni, ha segíteni szeretnék. Így kezdtem el alternatív megoldásokat keresni, és ezeket megtanulni. Hét éve már ebben dolgozom. Természetgyógyászként tudom, hogy nagyon fontos a betegségek lelki okának feltárása. Az orvoslásban pszichoszomatikus betegségekként emlegetik a stressz vagy a lelki eredetű elváltozásokat. A fizikai test rendbetétele nagyon fontos addig is, míg keressük a betegség okát, ez akár egy hosszabban tartó folyamat is lehet, de ezt egy leromlott szervezetű ember nem bírja kivárni, mert a betegség ez idő alatt teljesen felemészti a testet. Az Organic Mission termékeivel ezt meg lehet oldani, akár az általános állapotot, akár az immunrendszert hatékonyan lehet támogatni (Just Goji, Olive Beta G Force, Supercritical Protection). Két hónap óta ajánlom pácienseimnek ezeket a szupertáplálékokat, az eredmények tapasztalatok várakozáson felüliek. Örömmel osztom meg Veled eddigi tapasztalataimat az egyes készítményekkel kapcsolatban.

 1.   33 éves vállalkozó, stresszes fiatalember szívritmuszavarra és magas vérnyomásra panaszkodott. A No Stress tabletta szedése mellett vérnyomása 115-120-as Hmg-re beállt, szívritmuszavar megszűnt.
 2.   Supra Balance-t fiatal puffadásos hölgynek ajánlottam, panasza pár nap után megszűnt, azóta fogyasztja az italt. Ugyanez a készítmény egy másik, székrekedéses hölgynél egy havi szedés után rendezte a székletet, azóta nem szedi a készítményt, a napi rendszeres székletürítés beállt.
 3.   Látásjavításra ajánlottam Supra Live-t a magas lutein tartalom miatt. A hölgy a cukoréhség megszűnését és az étvágycsökkenést tapasztalt, valamint a látásjavuló hatás is érzékelhető volt, egy hónap után.
 4.   A Goji-t gennyes tüdőgyulladás utáni nagyon rossz fizikai állapotú, 58 éves nőnek javasoltam. A fogyasztása után pár nappal érezhető erőnlétjavulás következett be. Egy héttel később az energikusságát, jó közérzetét, fiatalkori állapotához hasonlította. Emésztőrendszerére serkentőleg hatott a készítmény, ugyanakkor étvágycsökkenést tapasztalt. Nyugtató hatásról is beszámolt, melynek következtében át tudta aludni az éjszakákat, reggel pihenten ébredt.
 5.   Turmeric Live Extract-el saját tapasztalatom van, narancs bőr kezelésére kezdtem el szedni. A bőr elváltozásokat javította, a narancsbőrre kifejtett hatása is látványos volt egy hónap után, a pigmentfoltokat halványította. Jótékonyan hatott az emésztőrendszerre, és májtisztító hatást lehetett tapasztalni.
 6. 50 éves, idegfeszültségben élő páciensem gyomor fájdalomra, szívritmuszavarra, és ízületi fájdalmakra panaszkodott. No Stress-t, és Corallive-t ajánlottam neki. Egy heti szedés után a ritmuszavar megszűnt, kiegyensúlyozottá, nyugodttá vált, a gyomra azóta nem fáj.

  78 éves, csontritkulásos hölgy, gerinc, lábfájdalmaktól, hasogató csontfájdalmaktól szenvedett. Panaszai között beszámolt talpa érzéstelenségéről is. A Corallive szedésével két hét után fájdalmai nagymértékben megszűntek, már csak éjszakára vesz be fájdalomcsillapítót, az érzéketlenné vált talpát újra érzi. Sokkal könnyebben mozog, járása stabillá vált.

 1.   Négy változó korú nőnek antioxidánsként máj, és tápcsatorna tisztításra ajánlottam a Supercritical Protection-t. A növényi hormonok hatására egy havi szedés után a menstruáció újra jelentkezett. A változókorra jellemző tünetek (izzadás, bőrszárazság stb.) is jelentősen csökkentek.
 2.   38 fokos lázra, mellkasi fájdalomra panaszkodó fiatal nő influenzára jellemző tünetekkel kérte segítségemet vasárnap délután 4 órakor, mert hétfőn kezdeni kellett az új munkahelyén, amit nagyon nehezen kapott meg. Zyflamend-ból, és Olive Beta G Force-ból 3-3 szem bevételét ajánlottam 4 órakor, majd este 8-kor ugyanebben az adagban. Éjszaka jól aludt, fájdalma, láza csökkent. Hétfőn munkába tudott állni, és 3-szor 2-2 szemet szedett még ezekből a készítményekből hétfőn, és kedden is. Azóta teljesen jól van.
 3. Prosztatagyulladásban szenvedő férfinek, hosszantartó antibiotikum kúra mellé ajánlottam a Zyflamend-et, az urológus, és a páciens is egy hónap után javulást tapasztalt.
 4. A testápolót alkaron jelentkező visszatérő pikkelysömört megelőző bőrvörösségre, duzzanatra ajánlottam egyik nő páciensemnek. Használatával egy hét után a bőrvörösség, és duzzanat eltűnt, nem alakult ki a pikkelysömör, mint eddig.
 5. A csalánsampont gombás fejbőrre ajánlottam férfi páciensemnek. Már az első hajmosás után megszűntette a fejbőrviszketést, majd később a gombásodást.
 6. A tusfürdőkkel a tapasztalat rendkívül jó, minden termékhasználó elégedett volt a készítmény hatásával. A bőrt puhává tette a tusfürdő, testápoló használata sem volt sok esetben szükséges.
 7. A ránctalanító krémekkel a tapasztalat meglepő, mert a ránctalanító hatás mellett sok esetben gyulladáscsökkentő hatásról is beszámoltak a hölgyek.

 

Tapasztalatim alapján örömmel ajánlom a készítményeket a továbbiakban is. Hatékonyságuk és mellékhatás mentességük miatt nagy segítség lehet sok ember számára. Köszönöm Tallósi Ádámnak és Molnár István teljes csapatának, hogy megismertette velem az Organic Mission-t, mely küldetésnek elkötelezett híve lettem. Megnyugtató az a tudat, hogy az egészségmegőrzésben, és helyreállításban ilyen hatékony készítmények állnak rendelkezésünkre és mindezekkel úgy segíthetünk, hogy közben nem ártunk. 

Üdvözlettel:

            Miklós Sándorné

 

 

 

 

 

Üdvözlök Mindenkit!

    Kettő remek termék tapasztalatot szeretnék megosztani Veletek!
Pár hónappal ezelőtt beszélgettünk egy kedves ismerősömmel, hogy mivel foglalkozok mostanában!
A beszélgetés folyamán kiderült hogy évek óta szenved a sok gyomorsavtól és súly problémái vannak.
Nagyon sok mindennel próbálkozott már,de soha nem sikerült jelentős eredményt elérnie.
Az ajánlásomra elkezdte fogyasztani a SupraBalance-t.
Komoly tesztnek vetette alá  a terméket, ugyanis már az nap nem vette be a savlekötő gyógyszerét!
Két nap után örömmel hívott fel hogy nincs szüksége tovább a savlekötőre mert teljesen rendben van a gyomra!
De a legnagyobb meglepetés 2 hónap után érte őt is és ENGEM is,mert ezalatt az idő alatt a SupraBalance-nak köszönhetően 15kg fogyott,úgy hogy nem diétázott!
Ez nagyon jó példa arra ,hogy az emésztés helyre tételének köszönhetően sok felesleges súlytól meg lehet szabadulni!

    Nemrég megkeresett egy hölgy ,hogy nagyon komoly egészségügyi problémája van és szeretné kipróbálni az OM termékeit,mert az orvos olyan gyógyszert írt fel neki,amit nem akart szedni!
Vészesen vashiányos,ez szám szerint 0,4 jelentett.
A magas vastartalma miatt a Just Goji mellett döntöttünk és mint utólag kiderült jól tettük.
Szintén hihetetlen /de igaz/volt számunkra ,hogy 1hét leforgása alatt 3 egységet emelkedett a vas a szervezetében!
Még a Just Goji-hoz szeretném hozzá fűzni ,hogy a tapasztalatok alapján egyén függő,mert van akinek nagyon jól működött hasmenés ellen és van akinek remek zsírégetőként vált be fogyókúra mellé!

 
Remélem ezzel a pár példával tudtam segíteni!
További jó munkát kívánok!
Fazekas Zoltán

Ózd

Címzett: 

Tárgy: TERMÉKTAPASZTALAT ÓZDRÓL!

Dátum: 2010. október 5., kedd, 23:10:44

 


Üdvözlök Mindenkit!

 

Megdöbbenve olvasom Melinda sorait, mondatról-mondatra,szóról-szóra ugyan ezt tudnám csak leírni.

Pontosabban , én 20-éve keresem a megoldást az allergiára ,túl mindenen,:

 

-gyógyszer

-szteroid injekció

-szemcsepp

-orrcsepp

-masszázs

-kecsketej 

- C-vitamin bomba,stb

minimális eredménnyel .(gyakorlatilag: 0 )

 

Mikor végre , augusztusban  találkoztam az Organic Mission-nal, kétkedve, de kíváncsian vártam mi lesz az eredmény.

 

Nos,velem is az történt mint Melindával, ill. nálam 5 szem(Relief) és 5 nap kellet a totális  tünetmentességhez .  -  ELKÉPEDTEM....

 

Ennyit arról , hogy menyivel különbek az OM készítmények ,mint bármi más ez idáig.

 

Kívánok mindenkinek hasonló, nagyon-nagyon kellemes tapasztalatokat.

 

Üdvözlettel,

         

  Toldi László 

   Dunaföldvár

 

Előzmény: 2010 áprilisában üzemi balesetet szenvedtem.

Balesetem után szövődmény alakult ki a kézfejemen, csont és izomsorvadás. Ezt több hónapig kezelték, majd az állapotát maradandónak állapították meg. Az ujjaim deformálódtak, kézfejemen a bőr csillogó színű volt. Kézfogásnál erős fájdalmak jelentkeztek.
Pár hónap múlva begyulladt a váll izületem. Hirtelen mozdulatoknál többször előfordult, hogy a fájdalomtól összeestem.
Egy hónapi kezelés után vettem meg az Organic Mission Olive & Beta Gforce és Zymaflend OM termékét.

Az élővérképes vizsgálat számomra is megdöbbentő volt,amit ajánlottál! Szembesültem pár egészségügyi problémámmal és annak okaival is. Az étkezési szokásaim és a folyadék pótlásom megváltoztatása mellett elkezdtem szedni az Organic Mission két termékét, amelyeket javasoltál nekem. Igazság szerint muszáj volt gyors és drasztikus megoldás után nézni, mivel a szervezetem teljesen le volt gyengülve a hosszan tartó betegség miatt, mely a balesetemnek volt az egyik következménye. A két termék a Zyflamend OM és az Olive&Beta  G Force volt.

 

 

 

A harmadik nap után a következőket tapasztaltam:

A kézfejemen az eldeformálódott ujjaim, melyeket maradandónak állapítottak meg látványosan javultak. Az ujjaimon a  bőr felszíne, mely eddig fényes csillogású volt, most már sokkal tompább színű. A vállamban a fájdalom jelentős mértékben csökkent.  Meglepett, hogy például a tornát, amit eddig nem bírtam, most már  fáradtság nélkül végigcsinálom.

Nagyon erős méregtelenítés indult meg a szervezetemben. Egy hétig ment a hasam és folyamatosan fújni kellett az orromat, mivel nagyon régi lerakódások jöttek fel. Egy hét után vissza kellett vennem napi 1-1 tablettára, kapszulára az adagolást. Így bírom a napot is. Azt vettem észre magamon, hogy a nap végére nem vagyok fáradt és két hét alatt a napi egy kávé helyett eddig összesen három kávét ittam meg.

Köszönöm Neked a segítségedet!

Kívánok jó egészséget és sok sikert a további munkádhoz:

 

                                                                 Jantner  Attila

 


 

ÉLETET ADNI 
 

A világon az egyik legszebb dolog. Nekem háromszor volt e csodában részem. Két alkalommal a legszerencsésebben alakult minden, harmadszorra a legszerencsétlenebbül.

A szülés beindulásakor még minden rendben volt, egészen addig míg a magzatvíz el nem folyt. Ekkor a baba szívhangja hirtelen gyengült. Mikor az orvosom megérkezett, az azonnali császármetszés mellett döntött a baba érdekében. Ők intézkedtek: műtő, bemosakodás, érzéstelenítés. A férjem és én csalódottak voltunk, megijedtünk, sőt féltünk! Ám, szerencsére a baba hamarosan egészségesen született meg. De sajnos ezzel még nem volt vége a megpróbáltatásoknak. A műtét után nem sokkal kiderült, hogy nagyon vérzek és visszaküldtek megfigyelésre a szülészetre. Hosszú órák következtek, amikor nem történt semmi – csak a szünni nem akaró fájdalmak jöttek. Végül a vérnyomásom annyira alacsony lett, hogy elvesztettem az eszméletemet. Mentővel vittek a másik kórház intenzív osztályára, ahol legalizálták az állapotomat. ( Később egy doktornő mesélte, hogy ezen az éjszakán 5 intézmény között „ égtek a telefonvonalak”, Szegedről hozatták a vért, taxi járt kórház és a véradó között-18 palack vért kaptam!) Másnap délelőtt az ultrahangvizsgálat után az orvosok az ismételt műtét mellett döntöttek, mert a vérzés nem állt el. Erre a napra egyáltalán nem emlékszem, másnap tértem magamhoz: borzalmas állapotban voltam, 6 cső lógott ki belőlem és erőtlennek éreztem magam. Mentővel szállítottak vissza a másik kórházba. A következő napokban az orvosok és szülésznők nagy része kíváncsian jelent meg az ágyamnál, hogy megnézzék a „túlélőt”. Gyógyulásom példaértékű volt: ugyanis a szülés utáni 5. napon elkezdtem az organic mission termékeit fogyasztani. Orvosok, nővérek és a családom nem győzött csodálkozni a gyors javuláson. De én voltam a legboldogabb, hogy az erőm napról napra nőtt.  5 héttel a szülés után a véreredményem fantasztikus lett! A vasam a 2,9 helyett 15,9 !, sőt a vörösvérsejt szám, a hemoglobin és hematokrit is a megfelelő értékhatár közé került. A szülészorvos azt mondta, hogy ilyen körülmények után ez hihetetlen, hiszen normál esetben ehhez hónapokra van szükség!

Ezúton köszönöm a segítséget:Ládi Szabolcsnak, a Molnár családnak, akik segítettek összeállítani és hozzá jutni az organic mission termékeihez, melyekkel gyorsabban gyógyultam fel, mint a két sima szülésem után.

Takács Ágnes

Soltvadkert 

 

 

 

Megerősítésnek néhány terméktapasztalat a Relief dose R használóitól

„Húsz évvel ezelőtt ekcémával kezdődött az allergiám, majd átment asztmatikus rohamokká, ilyenkor az arcom is feldagadt. Egészségügyben dolgoztam és természetgyógyász vagyok, mégsem tudtam magamon segíteni húsz éven keresztül, pedig mindent kipróbáltam.


Tavaly szeptemberben tesztelésre kaptam 4 szem Relief dose R rágótablettát. Már annyi hasztalan próbálkozás után egyáltalán nem bíztam és hittem a készítményben, de egy esélyt azért adtam neki. Már az első tabletta kiürítette az arcüregemből az oda nem illő váladékot. Másnap még viszketett kicsit a szemem. Harmadnap még tüsszentettem egyet-kettőt, de a negyedik napon gyakorlatilag teljesen elmúltak a tünetek.

A Relief dose R tulajdonképpen egy antihisztamin, ami megállítja a hízósejteket, ami azonnali megoldás volt a tüneteim kezelésére. Azóta erősítem az immunrendszerem az Olive Beta G Force termékkel, a bélflórámat pedig a Synbiotic Colonies készítménnyel állítom helyre. Több lépcsőben kell kezelni az allergiát, hogy ne csak a tünetek szűnjenek meg, hanem az egész betegség!”

Paróczai Rózsa, Budapest

„Húsz éve kezdődött a parlagfű-allergiám. Mindent kipróbáltam a hosszú idő alatt. Használtam szteroidos injekciókat, különböző gyógyszereket szedtem és ittam kecsketejet is és jó pár táplálék kiegészítőt tettem már próbára, de semmi sem segített! Majd találkoztam tavaly szeptemberben a Relief dose R készítménnyel. Pesszimista hozzáállásom ellenére mindössze öt nap alatt tüntette el az allergiás tüneteket. Nagyjából tizenöt tablettát rágtam el és annyi volt a húsz éve kínzó allergiámnak!”

Toldi László, Dunaföldvár

 

C food Mátrix:  Itt nehogy azt gondoljuk, hogy csak a C-vitamin található a készítményben. A C-vitaminnak ez egy olyan probiotikus és nagyon hatékony formája, amely sokkal inkább a természet hatásmechanizmusát mintázza és a táblázatban található C-vitamin jótékony hatásával rendelkezik. Szent Györgyi Albert azt mondta, hogy a paprikából és a zöld citromból, zöld paprikából kivont C-vitamin természetes formában sokkal hatékonyabban volt képes a skorbut és az erek károsodását megállítani és kivédeni, mint a szintetikus C-vitamin. És beszéltünk arról a klinikai vizsgálatról, ahol 2.000 mg szintetikus C-vitamin szedésével - két hétig szedték a vizsgálati alanyok - mérhető módon az immunrendszer aktivitása csökkent. És négy hét kellett ahhoz, miután abbahagyták a szintetikus C-vitamin adagolását, hogy immunrendszer aktivitása visszatérjen a korábbi szintre. Sokan azért szednek 1000-2000 mg C-vitamint, hogy jól működjön az immunrendszerük, sajnos pont az ellenkező hatást érik el vele. A természetes C-vitaminnak vagy a probiotikus C-vitaminnak nincsen ilyen hatása. És arról is beszéltem az előadás elő felében, hogy a C-vitaminnal, aszkorbinsavval szinergiában, mind a citrusfélékben, mind az egyéb zöldségekben, gyümölcsökben léteznek olyan hatóanyagok, amelyek a C-vitaminnal együtt sokkal hatékonyabbak és kisebb mennyiség is elég a jótékony hatás eléréséhez. De ezt mind addig nem hiszik el, míg nem látják a vizsgálati eredményeken.
 A vér glutation peroxidáz aktivitását hasonlítottuk össze, kiderült, hogy duplájára emelkedik a C-vitamint nem szedőkhöz képest! A szuperoxid-diszmutáz enzim aktivitása is több mint duplájára emelkedik  a probiotikus C-vitamin beadás után. Ami viszont meglepő, a szintetikus C-vitamin beadása után 20 órával a nitrogén-oxid, mint fontos szabadgyök-elkapó képessége a nullára csökken. Tehát a szabadgyök semlegesítetlenül marad a végén a szervezetünkben. A probiotikus C-vitamin beadása után 24 órával emelkedni kezd a szabadgyökfogó képesség a vérben, és 36 órával a tabletta bevétele után szinte duplája, mint 24 órával a tabletta bevétele után. Ennyire hatékony az élő formába hozott C-vitamin a szintetikus C-vitaminnal szemben. Mikor a szintetikus C-vitamin kiürül a vérünkből a vesén keresztül, a probiotikusnak még mindig tovább fokozódik a hatása.
A szuperoxid szabadgyök - ami az egyik legagresszívebb szabadgyök, ami a szervezetünkben képződik – semlegesítésében a szintetikus C-vitamin aktivitása a nullával egyenlő. A probiotikus C-vitamin aktivitása 18 órával a bevétel után is rendkívül magas.
A termékben nem csak C-vitamin van probiotikus formában, hanem különböző szintén fermentált gyógynövény kivonatok: bodza, shitake gomba, cordyceps gomba, különböző biodinamikus gazdaságból származó zöldségek és fűszernövények kivonatai. Kb. 20 féle egyéb anyag is található benne. Összefoglalva:

C Food Matrix™ - probiotikus C vitamin- a speciális élőflórás, probiotikus forma
      

 •   11x aktívabb, mint a mesterségesen előállított C vitamin
 •   9 fajta antioxidáns gyógynövénnyel
 •   gazdag polyphenolokban és bioflavonoidokban
 •   6 fajta immun-erősítő gyógynövénnyel és gyógygombával

  
Synbiotic Colonies:

A vastagbél mikrobiológiai flórája alapvetően meghatározza az egészségünket. A fermentáció segítségével el tudjuk érni, hogy olyan módon juttatjuk be a szervezetbe a probiotikus baktériumokat ún. szimbiotikus formában prebiotikumokkal együtt, hogy a jótékony baktériumok számát százszorosára tudjuk emelni a bélrendszerben. Ezt nem csak magának a probiotikumnak az adásával érjük el, hanem olyan bio minőségű rostokat adunk hozzá, amelyek a céklából származnak és ezek segítik a kolonizációját a probiotikumoknak. Az előfermentáció biztosítja a baktériumok védelmét, megvédi a gyomorsavtól, emésztőenzimektől, eljut a vastagbélig, ahol még mindig ott van körülötte a céklaporból származó rostanyag és növekedésnek indulnak ezek a jótékony bakteriális törzsek. Összefoglalva:
 

Synbiotic Colonies™ - élőflórás probiotikum
egyedülálló probiotikus formula

 • egészséges emésztés és méregtelenítés támogatására
 • segíti a bélrendszer épségének megőrzését
 • nyolc bélbarát baktériumtörzset tartalmaz (L. rhamnosus, S. thermophilus, B. breve, L. acidophilus, B. infantis, B. longum, L. plantarum, L. salivarius)

 

Mam & Baby:

Sokak örömére egy olyan termék, amely mint a kismamáknak, mint a szoptató anyukáknak biztosítja a napi vitaminbevitelt. A kismamáknak és a szoptató anyukáknak más szükségletei vannak, mint egy egészséges felnőtt nőnek. Ezért jött létre ez a teljesértékü élelmiszerformula. A vasat és a folsavat is probiotikus formában tartalmazza, tehát felszívódása rendkívül jó. Azoknak a kismamák és szoptató anyukák, akik ezt a vitamint szedték , nem volt vérkép eltérésük, egészséges magzatot hoztak a világra. Tartalmaz például brokkolibimbót és virágot fermentált formában, ami segíti a laktációt. Ami még fontos és nem sokan tudják, hogy, ha az édesanyának a bélflórája a terhesség alatt egyensúlyban van, akkor a megszületendő gyermeknek az allergiás rizikója csökken. Tehát sokkal kisebb arányban lesz allergiás a gyermek, mint ha az édesanyának nem lenne egészséges a bélflórája. Ez az anyatej összetétele szempontjából is fontos. Az összes hatóanyag átmegy a fermentációs folyamaton, amikor glikoproteinhez kötött komplex formává alakul át, és sokkal jobban felszívódik, üres gyomorra is bevehető. Azok a kismamák is, akik szenvednek émelygéstől, hányingertől, azok is nyugodtan szedhetik éhgyomorra, nem fog problémát okozni.

 

Összefoglalva:

 • 13 fajta vitamin a fokozott szükségletek fedezésére
 • 10 fajta ásványi anyag és nyomelem a fokozott szükségletek fedezésére
 • 4 fajta stresszoldó gyógynövény a nyugodt terhességhez
 • 9 fajta antioxidáns gyógynövény a károsító szabadgyökök semlegesítésére
 • 5 fajta méregtelenítő, immunerősítő gyógynövény
 • 10 fajta emésztést és bélműködést segítő jótékony baktériumtörzs
 • 23 különböző könnyen emészthető, energizáló és védő probiotikus vitamint és ásványi anyagot tartalmaz – teljesértékű tápanyag formájában. Hatását 13 stressz-csökkentő és szabadgyök-fogó gyógynövény teszi teljessé. Egyes gyógynövények, mint pl a levendula és az orvosi citromfű elismert nyugtató hatással bírnak. Mások, mint a borsmenta, szegfűszeg és csipkebogyó kiemelt antioxidáns hatásukkal kulcs szerepet játszanak az egészség megőrzésében.

A természet probiotikus teljesértékű prenatális vitaminja

Javítja a fizikai erőnlétet, az érzelmi kiegyensúlyozottságot, táplálja az anyát és a magzatot

Biztonságos és megbízható hatékonyságú
Étrendkiegészítő, Napi adagja: 4 tabletta

No Stress: 

A nevéből kiderül, hogy olyan gyógynövényekről van szó, amelyek csökkentik a stresszt, de nem az agyat tompítják, mint általában a szintetikus nyugtatók, hanem a mellékvese kéregre hatva a stresszhormonok termelését normalizálják. Ezáltal az illetőnek kötél idegei lesznek. Akik szedik, azt mondják, hogy éri őket a sok(k) hatás és a rengeteg hülyeség egész nap, de nem húzzák fel rajta magukat, teljesen nyugodtak tudnak maradni.

Összefoglalva:

 • 10 fajta idegrendszert támogató probiotikus szuperhatékony vitamin
 • 5 fajta idegi működést segítő és antioxidáns ásványi anyag és nyomelem
 • 5 fajta stresszoldó gyógynövény
 • 9 fajta antioxidáns gyógynövény a károsító szabadgyökök semlegesítésére
 • 6 fajta immunerősítő gyógynövény és gyógygomba
 • Teljesértékű tápanyagkomplex, mely fokozza a szervezet stressz-tűrését
 • Speciális vitaminjai, ásványi anyagai és gyógynövényei nyugtatják és támogatják az idegeket
 • Csökkenti a szabadgyökök okozta oxidatív stresszt

Diabalance 

a cukorháztartás egyensúlyát biztosítja a készítmény. Megint csak egy olyan fűszernövény, amit évezredek óta használunk, nevezetesen a fahéj tartalmaz olyan hatóanyagokat, amelyek képesek a magas vércukorszintet, kórosan eltolódott anyagcserét a normális irányba befolyásolni. A cukorbetegséget elsősorban étrenddel és életmóddal kell kezelni, de a normális szénhidrát anyagcseréhez segít ez a termék. Sok esetben a nem túl súlyos cukorbetegséget teljesen rendbe lehet hozni.

Összefoglalva:

 

 • - segíti az egészséges vércukor-anyagcserét
 • - Fenntartja a normális vérzsír-szintet
 • - támogatja a sejtek energiaháztartását

Supercritical Protection:

azt találták a kutatók, hogy van egy enzim – COX2, cykloxygenáz enzim -, amelynek az aktivitása a gyulladásos folyamatokkal összevethető, tehát minél aktívabb ez az enzim, annál nagyobb a gyulladás, sejtkárosodás gyorsasága. Ezzel a készítménnyel egyrészt tudjuk stimulálni a saját védelmi rendszerünket. Ezek az antioxidánsok nem csak úgy védenek bennünket, hogy belekerülnek a vérünkbe, onnan a szövetekbe és a szabadgyököket semlegesítik, hanem a glutation - amit a szervezet saját maga szintetizált - antioxidáns szinteket is növeli. A klinikai vizsgálat 30 napos szedés során készült: a glutation termelését 100%-ban fokozza, a superoxid–dizmutáz enzim aktivitás 150%-ban emelkedik. A kísérlet során dohányzók és nem dohányzók vizeletében mérték a rákkeltő (benzszpirin) anyagok szintjét. Az 5 dohányzó kísérleti alanynál a termék szedésének elkezdése előtt sokkal magasabb benzszpirin-szint volt mérhető, mint nem dohányzó embereknél. 30 nappal a termék szedése után folyamatos dohányzás mellett két esetben minimálisan volt magasabb a vizeletben található rákkeltő anyagok szintje a normálisnál, és három esetben a nem dohányzók értékei alá csökkentek a vizeletben található rákkeltő anyagok szintje!

7 féle gyógynövény és fűszernövény szuperkritikus kivonatát tartalmazza, ezek közül az egyik a kurkuma másik a zöld tea és egyéb anyagok is. A vérben található sejtvédő anyagok szintjét 800%-kal növeli. Ami nagyon fontos, a vizeletben mérhető és található mutagén, potencionálisan rákkeltő anyagok szintjét 97%-ban csökkenti 37 napos szedés után.

Relief

a DART VISION technológia előnye először ennek a terméknek a kifejlesztésénél mutatkozott meg, ugyanis hogy a csalán lehet antiallergén anyag. A csalánteában a hatóanyagok nem rendelkeznek antiallergén hatással, azok az anyagok nem oldódnak ki a levélből, amelyek képesek az allergiás reakciókat csökkenteni az ún. hisztamin sejtek gátlása által. Viszont a DART -VISION technológiával, mikor a csalánnak készült „ujjlenyomatát“ nézzük, lehetett az 500 különböző vegyületből 33 olyan biológiai aktív anyagot kivonatolni, amelyeknek antiallergén hatása van. A DARTvision technológiával ezeknek az anyagoknak a szintjét még növelni is lehet és olyan hatékony kivonatot lehet csinálni, amely komoly antiallergén hatással rendelkezik. Több éves allergiák a termék 3-4 napos szedése után teljesen megszűntek, ennyire gyors eredményeket lehet vele elérni. Ez a termék is, mivel DartVision technológiával készült a dózisbiztos termékek közé tartozik. A klasszikus antiallergén termékek mellékhatásaival nem rendelkezik.

Zyflamend

egy rendkívül sikeres és tudományosan talán a legjobban megalapozott termék.
Szó volt már a COX 2 elnevezésű enzimről, amelynek az aktivitása a gyulladásos folyamatokkal összevethető. A gyógyszeripar kifejlesztett olyan molekulákat, amelyek nagyon hatékonyan bénították a COX 2 enzimet, de a kezdeti nagy lelkesedés után a szintetikus készítmények nagy része kudarcot vallott, néhányat ki is kellett vonni a piacról, ugyanis bebizonyosodott, hogy 4.000 ember halálát okozta csak Skandináviában! A mai napig teljesen biztonságos COX2 gátló készítményt nem tudott a gyógyszeripar előállítani.
A természetben vannak COX 2 bénítók. Nem meglepő, hogy a gyógynövényekben vannak ezek a hatóanyagok és a szuperkritikus extrakció lehetővé teszi, hogy ezek az enzimbénító anyagok nagyon nagy koncentrációban kivonásra kerülhessenek és az eddigi vizsgálatok kimutatták, hogy teljesen veszélytelenek.
Egy bizonyos prosztata rák sejttípus 78%-át 72 órán belül elpusztította úgy, hogy a prosztata rák sejt egyszerűen megölte magát. Átlagosan a COX 2 enzimet 84%-ban bénítja, ilyen mértékű gátlást szintetikus anyagokkal sem lehetett eddig elérni. Már azt vizsgálják, hogy a hagyományos kemoterápiás készítményekkel együtt adva ezeket az enzimbénítókat, mennyiben fokozzák azoknak a készítményeknek a daganatölő képességét. Úgy látják, hogy képesek számottevő mértékben a daganatellenes hatást fokozni és a mellékhatásokat csökkenteni. A készítmény legalább 78 ismert gyulladásgátló, enzimbénító anyagot tartalmaz, amelyek 10 gyulladásgátló gyógynövényből lettek kivonva. A jótékony hatást már napi 2 kapszula biztosítja. A leghatékonyabb és leggyorsabb eredmény az ízület gyulladások kezelésében mutatkozik meg.

 

 

„A 9 éves kislányom rendszeresen kapja a tablettát, egészen az influenza szezon elejétől. Az iskolai karácsonyi ünnepségen 25 gyereket és 40 szülőt zsúfoltak be az osztályterembe. Ennek az lett az eredménye, hogy másnap estére a gyerekek harmada lázas lett. Mi ezt megúsztuk. Bár valószínűleg a kislányom szervezete is találkozott a fertőzéssel, mert két nap múlva hőemelkedése volt, 38 fokig felment a láza, de estére visszaállt a normál hőmérsékletre. Így tulajdonképpen ennyi volt az egész influenza! ”

Kovácsné Nagy Csilla, Budapest

 

„Praxisomban azt tapasztalom, hogyha a nagyon gyakori kórokozókra adjuk a béta glükán származékokat, akkor sokkal, de sokkal hamarább meggyógyulnak, és nemcsak, hogy meggyógyulnak, de sokkal kevesebb mellékhatással gyógyulnak meg a betegek. Pl.: ha a klamídia fertőzést nézzük, ami nőknél elég gyakori, sokszor semmi panaszt nem csinál, csak nem tudják, hogy mi a meddőség oka. Ilyen esetben alkalmazva a készítményt, már többször előfordult, hogy teherbe is estek a hölgyek. Mást is kaptak a 21C mellett, de a főhatást egyértelműen a béta glükán váltotta ki.”

Dr. Rácz Lajos, urológus osztályvezető főorovos, Székesfehérvár

 

„Gyermekorvos mellett dolgozom asszisztensként, az a tapasztalatom, hogy nagyon sok gyerek visszatérő betegségekkel jön a rendelőbe. Amióta ezt a készítményt ajánlottam a szülőknek, azóta azok a gyerekek sokkal ritkábban jönnek a rendelőbe, vagy ha jönnek is, csak kisebb náthával, tehát sokkal gyorsabban gyógyulnak. Nem hiányoznak annyit a közösségből. Előtte a testvérek miatt visszaestek, ezért antibiotikumot kellett szedniük, de ezektől innentől megszabadulnak, nem kell már antibiotikumot szedniük, egészségesen járhatnak a közösségbe.”

Körmendi Ilona, Nagykőrös