Organic Mission Global Holding

- Új Világ Befektetési Program -

 


Az Organic Mission Global Holding (továbbiakban csak OM) 2009. augusztusában, angol-magyar vegyes vállalatként indult útjára. Cégünk gazdasági tevékenysége jelenleg négy Európai országra terjed ki: Magyarország, Szlovákia, Csehország és   Lengyelország, összesen 27 000 partnerrel.

A cégünk jelenlegi forgalma: 5 millió Euro/Hó

Cégünk gazdasági mutatóit és az elmúlt 2,5 év referenciáit egy átfogó pénzügyi auditálás után, úgy ítélték meg a tulajdonosaink,  alkalmassá vált arra, hogy szélesebb körben nemzetközi szinten ismertté válhasson és  globális, interkontinentális piacokat nyithassunk meg! Az OM tulajdonosai több lehetőséget is megvizsgálva a nyilvános tőzsdére bocsátás mellett döntöttek, mely segítségével társtulajdonosokká teszik partnereiket is, egy Új Világ Befektetési Program keretein belül.

 

Mit ajánl az OM befektetési programja önnek?

 

A cég tulajdonosi köre és gazdasági szakemberekből álló menedzsment tagjai, egy olyan portfóliót állítottak össze a befektetőink számára, amely gazdaságilag potens és a recesszió ellenére növekedést produkáló divíziókból áll. Az OM a továbbiakban taglalt koncepcióval, átváltoztatható vállalati kötvényeket bocsát ki, melyeket egy tulajdonosi koncepció keretein belül, zárt rendszerben, kizárólag a partnerei számára tesz elérhetővé. A divíziók egymással szinergiában működve egy erős BRAND-et építenek ki, amely a befektető kötvénytulajdonosok számára  a kötvények lejártával, komoly hozamot ígér illetve az évente kifizetett tulajdonosi osztalékok tekintetében egy tekintélyes életjáradék várja a partnereinket.

 

Konkrétan a befektetési ajánlatunkról

 

***************************************************************************************************************************************

Cégünk platformján négy világtrend kapott helyet, melyek előnyeit ötvözve egy gyors értéknövekedésű portfóliót kaptunk eredményül!

******************************************************************************************************************************************************************************

 

1.Divízió : Network Marketing

 

Az OM 2009. augusztusában OM Enterprises néven egyetlen divízióval indult el, és páratlan koncepciójával és innovációival rekord idő alatt vált a nemzetközi Network Marketing ipar multi milliárdos résztvevőjévé. A Network Marketing divíziónk palettáján közel 50 db csúcsminőségű terápiás termék kapott helyet, melyek a modern világ konvencionális betegségeit hivatottak megoldani. A paletta szereplői továbbá a biodinamikus és 100%-ban méreganyag mentes alapanyagokból készült kozmetikumaink, illetve anti aging termékeink. A cégünk neve 19 nanotechnológiás világszabadalmat fémjelez, melyek 6 db életstílus termékbe vannak zárva spray formájában!

Cégünk a világon elsőként és egyedülálló módon képes bőrön át hatóanyagokat juttatni a vérkeringésbe nanotechnológiás spray segítségével. A spray-k hivatottak megoldani gyorsan és egyszerűen a testsúly kontroll feladatát illetve az energetizálást és a szexuális aktivitásunk egészséges háztartását.

 

2. Divízió : Social Media

 

A modern kor egyik nagy világtrendje a közösségi hálózatok világa (ld. Facebook, YouTube , Twitter…stb.). Az OM ezt a világtrendet követve egy szakosított közösségi oldalt hozott létre, mely filozófiájával harmóniában az egészségtudatos életre, a tudatos élet forradalmára , a zöldenergia programokra és minden olyan jellegű témára hívja fel a  felhasználók figyelmét, amelyek az Új Világ Programunkat erősítik! Ez az ingyenes média egy „szűrt” és szakosított célközönség rendkívül gyors felépítését teszi lehetővé ország és kontinens határok nélkül, ahol a partnerek az oldal szakosodása függvényében komoly reklám értéket és forgalmat generálnak  és ennek eredményeképpen  hihetetlen mértékben növelik a cég részvényeinek értékét. Mind ez annak köszönhető, hogy egy adott esetben több millió fő létszámú „szűrt” közönség rendkívül értékes reklámcsatornát jelent azoknak a cégeknek, akik ezen a felületen szeretnék ajánlataikat eljuttatni a már eleve szakosított nagy felhasználó számú célközönséghez!

 

3. Divízió : Online vásárlás-webpláza

 

A Social Média mellett felmerült egy újabb interneten alapuló igény, aminek a modern kor online társadalma egyre növekvő figyelmet szentel, így nem véletlen, hogy világtrendként helyet kapott a portfóliónkban az online vásárlási lehetőség egy saját fejlesztésű  webpláza formájában.

Cégünk webplázája megoldást nyújt a recesszióval és a visszatérő vásárlói kör hiányával küszködő cégeknek illetve egy rendkívül kényelmes, gyors és trendi vásárlási lehetőséget kínál a partnereinknek. Megoldás a cégeknek, hiszen  a webpláza segítségével egy zárt, adott esetben több millió fős táborhoz tudják eljuttatni termékeiket, anélkül hogy vagyonokat költöttek volna reklám marketingre. Mivel minden online történik, így nem kell súlyos összegeket kifizetniük üzlethelyiségek bérleti díjaira, ezzel párhuzamosan további költségeket tudnak optimalizálni az alkalmazottak számát tekintve és további kiadásoktól óvja meg ezeket a cégeket a webpláza, így versenyelőnyre tesznek szert más cégekkel szemben. Megoldás a partnereink számára is, hiszen kizárólag ellenőrzött minőségű áru kerülhet a webpláza „polcaira”, így a partnerek biztosítva vannak a gyors és kényelmes kiszolgálásról és a kontrollált  minőségről.

 

4. Divízió : OM Pharma

 

Az OM születése óta  úttörő szerepet vállal az egészségügy megreformálásában és mindig a legmagasabb rendű hozzáállást tanúsította ezen a területen is! Cégünk világszínvonalú orvos tanácsadó testülete, a modern tudományok élvonalbeli szakembereivel büszkélkedhet, akik segítségével a cég egy Új Világot álmodott meg az egészségügy területén is! Az OM Global Holding tulajdonában áll egy több mint 100 éves múltra visszatekintő Gyógyszergyár,mely a komoly szakmai tapasztalatok mellett nemzetközi referenciákat vonultat fel és ezzel egyértelműsíti a Közép-Kelet Európai pozícióját. Gyógyszergyárunk minden hivatalos engedéllyel rendelkezik hogy elkezdhesse a XXI. századi innovációs technológiáin alapuló kutató-fejlesztő és gyártó tevékenységét. A modern kor legújabb tudományos vívmányaival, nanotechnológián alapuló, generikus és személyre szabott (individuális) gyógyszereket fog a cég fejleszteni és gyártani az arra rászorulóknak! AZ OM Pharma divízió fogja ellátni ezen felül a Network divízió globális piacainak ellátását is! A cég négy világtrendeken alapuló divíziói, olyan portfóliót alkotnak, amely a gazdasági potenciáljából kifolyólag robbanásszerű növekedést ígér a portfólió, így kötvénytulajdonosoknak.

Hogyan juthat ön az OM Global Holding vállalati kötvényeihez?

Cégünk lehetővé teszi, kizárólag  partnerei számára, hogy átváltoztatható vállalati kötvényekhez jussanak a cég portfóliós csomagjának megvásárlásával.

Miért érdemes vállalati kötvényekbe fektetni?

Az OM Global-t a tulajdonosai 2015. III. negyedévében kívánják tőzsdére vezetni, ezt megelőzően van lehetőségük partnereinknek vállalati kötvények fejében későbbi résztulajdonra szert tenniük, hiszen az átváltoztatható vállalati kötvény a futamideje lejártával átváltozik a nyílt tőzsdére vezetéskor céges részvénnyé, így részvényese, társtulajdonosa lesz egy akkor már multi milliárd eurós vállalatnak! A cég valós részvényeihez képest töredék áron van módja partnereinknek a vállalati kötvényekhez hozzájutni, így a jelenleg „diszkont” áron megvásárolt vállalati kötvények igen magas hozamot hozhatnak a most jelenleg befektető partnereknek!

Ismerje meg közelebbről az OM Global Holding ajánlatát és legyen vendégünk egy hivatalos cég által rendezett információs esten!