ÁTTEKINTÉS

 
A brit és magyar tulajdonú, londoni székhelyű Organic Mission Enterprises 2009-ben kezdte végrehajtani küldetését, elsőként Magyarországon: meggyógyítani Földünket, milliók életét jobbá tenni.
 
A legmagasabb minőségű táplálék-kiegészítőkkel, kozmetikumokkal és életstílus-termékekkel jelölt ki új utat egy egészségesebb élet és az anyagi jólét felé. A cég eddig nem látott sebességgel vált a magyarországi egészségmegőrzés piacának milliárdos szereplőjévé. 
 
A látványos magyar sikerekre reagálva az egyik legnagyobb közép-európai bank az 500 leggyorsabban fejlődő cég közé sorolta.
 
Az Organic Mission elkötelezett a legszélesebb értelemben vett környezettudatosság mellett: a korszerű gyártási technológiák során ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokat használ fel. Világhírű kutató testülete 19 tudományos szabadalom elérésével biztosítja a megkérdőjelezhetetlen hatékonyságot.
 
Egyedülálló üzleti lehetőséget is jelent az Organic Mission küldetése mellé állni: a vállalat teljes forgalmának 60 százalékát fizeti vissza partnereinek. Szakmai képzésekkel, elhivatott vezetőkkel és munkatársakkal és korszerű infrastruktúrával támogatja előrejutásodat.
 
 

2012. JÚNIUS 02. - Bemutatkozik az Organic Mission Global!

 

Az elmúlt hónapokban már elérhető volt az információ, hogy a vállalat alapítói életre hívtak egy új vállalatot, az OM Global-t:

Az OM Global-lal egyesítjük a 4 megatrendet, a 4 sikerágazatot, amely nagy hatással van és lesz az emberiségre,

a network marketing, a gyógyszeripar, a közösségi média és az online kereskedelem egy központi holding vállalat égisze alatt,

melyben akár ön is tulajdonrészt szerezhet...

 

Az OMG hivatalos bemutatkozó rendezvénye, melyet Június 02-án rendezünk a HUNGEXPO-ban…

Többek között bemutatásra kerülnek a vállalat eredményei, a következő 4 éves üzleti tervei és stratégiái,

továbbá bemutatjuk első gyógyszergyári akvizíciónkat is, mely egy nagy múltú gyógyszergyártó vállalat

cégcsoportunkba való bekerülését testesíti meg..

Június 2-án bekapcsolódhat globális víziónkba, részese lehet annak a mostani és jövőbeni vállalati értéknek,

amit az OM Globállal építünk fel..

 

"ÉPÜL a világ leghatékonyabb, legtöbb jövedelmet, legnagyobb hatalmat, erőt és jobbító szándékot demonstráló és gyakorlatba ültető vállalata!"