Terméktapasztalatok

 

Dr Monostori László baleseti sebész a szolnoki Hetényi László kórház orvosa számolt be az alábbi tapasztalatokról:

 

Az elmúlt hónapokban az osztályomon, béta-glükánt tartalmazó termék a 21C Immunity révén, sikerült rendkívüli eredményeket elérnem szeptikus esetek kezelésében.

Az első eset

Idős férfi beteg, előrehaladott diabeteszes szövődményekkel. Több lábujja korábban eltávolításra került. Egy hematogén szórásból kialakult térdizületi gennyedéssel került az osztályra. Feltárás, antibiotikus öblítés, majd néhány nap múlva annak hatástalansága miatt újabb feltárás, szinovektómia történt. Ezt követően az izületből masszívan továbbra is genny ürült. A bekerüléstől fogva folyamatosan szeptikus lázmenet, és a krónikus szeptikus állapot minden tünete a betegen észlelhető volt, szisztémás antibiotikum adása mellett. A kolléga, aki az ellátást végezte, újabb feltárásban gondolkodott, amikor az Immunityt a betegnek el kezdtük adagolni. Az eredmény hihetetlen volt. A beteg lázas állapota mintegy 36 óra múlva megszűnt. A gennyes váladékozás átment egy véres savó ürülésébe, majd az is oly mértékben lecsökkent, hogy a tervezett feltárás szükségtelenné vált. A beteg általános állapota, különösen a tudatállapota látványosan javult.
Néhány nappal később elkezdhettük a beteg térdének aktív tornáját. Aki mielőtt gyógyultan, teljesen békés, gyulladásmentes térdizülettel hazament elmondta, hogy a térde már évek óta nem mozgott rendesen, jelentős extenziós elmaradása volt, és most még a mozgásai is lényegesen jobbak lettek, mint a fertőzést megelőzően voltak.

A másidik a saját betegem volt.


Idős nőbeteg, aki néhány hónappal korábban bal térdébe protezist kapott.
Szabadságom ideje alatt került vissza az osztályra, szeptikus szövődménnyel. A műtéti heg alsó zugában kialakult egy gennyel teli tasak, melyet a felvevő kollégám megnyitott, tenyésztésre anyagot küldött, majd annak eredménye előtt a betegnek Dalacint indított, mivel a beteg Penicillin érzékeny volt. Következő nap ezt is abba kellett hagyni, mivel a beteg bőrén kiütések jelentek meg, ami felvetette ismételt gyógyszerallergia lehetőségét. A tenyésztés két baktériumot mutatott ki a váladékban, mindkettő a Dalacinra rezisztens volt. Két hét múlva, a szabadságomról visszatérve találkoztam először a beteggel. Ezt követően egy héttel került sor a műtéti ellátásra, a kilazult protezis elemek eltávolítására, és egy alapos debridementre.
A műtétet megelőzően 5 nappal kezdtem adagolni az Immunityt. A műtét során két helyről vettünk tenyésztésre anyagot. Egyik kenetből sem tenyészett baktérium. A beteg a gyulladás legkisebb jele nélkül meggyógyult, az osztályról gyógyultan távozott, úgy hogy antibiotikumot csak annyit kapott, amennyi az izület üregébe helyezett cementben lévő Gentamycin volt.
A műtét előtt konzultáltam az infektológus kollégával, aki a tenyésztési eredmények és a beteg gyógyszerallergiája ismeretében egyetlen szisztémásan adható antibiotikumként, a Vancomycint jelölte meg.
Ennél az egy betegnél, bizonyíthatóan legalább 300.000 Ft spórolt meg a kórház az antibiotikus kúra elmaradása miatt.

 

Idős férfi beteg kórházba kerüléskor mért koleszterin szintje 7.14, a cukra 13 volt. Műtét előtt állt, hogy az eredményei javuljanak az Organic Mission Zrt termékét a Whole Mega-t adta neki a doktor úr. Két heti szedés után a koleszterin szintje visszaállt a normál 3.87, a cukra a 4.7 szintre. Egyéb eredményei is javultak.

 

 

Öngyilkossági kisérlet után fizikailag többszörösen sérült, erősen depressziós nő beteg a sebészeti beavatkozások után kapott Whole Mega-t. Három heti szedés után visszajött az élet kedve, a jövőre tervezett, kedélyállapota rohamosan javult.

 

 

A Dr Skin nevű készítmény sikeresen gyógyította a felfekvéses tüneteket. Csökkentette a gyulladást, elindította a hámosodást.

 

 

Dr Skin az ajakherpeszt még viszketős állapotban azonnal meggyógította. Hólyagos állapotban öt nap alatt hozott javulást.

 

Dr Skin a gyulladt tyúkszemet 2-3 nap alatt meggyógyította.

 

 

2011. augusztusában nő beteget  hörgő rákkal műtöttek, a műtét után maradtak áttétek. 70 kg-ról 48 kg-ra fogyott. Kapott  21C Immunity -t. Három hét alatt 5 kg-t hízott. A kemoterápia miatti fehérvérsejt csökkenés megállt. Az állandó Immunity szedése mellett állapota egyfolytában javul.

 

 

40 éves férfi hasfalában 150mm elváltozást találtak, megműtötték, kiderült rosszindulatú, áttétes, halálos daganat. 21C Immunity-t kapott. A PET Ct nem talált áttétet két és fél hét múlva. A daganat mérete 2 cm-rel csökkent. Csak Organic Mission termékekkel kezelték.

 

 

7 éves fiúnak csontkinövés volt az orrában. Nem tudták megműteni, mert különböző korokozót találtak at orrürgében és a garatban. Az Augmentin kúra után sem volt javulás. 10 napos 21C Immunity kezelés után nem volt korokozó a gyerek szervezetében, sikeresen megoperálták.

 

 

Lukácsné dr. Fodor Enikő szakgyógyszerész tapasztalatai

 

1. 3 éves kislánynál fél éve húzódó székrekedéses hasfájás szűnt meg 5 napos, napi 10 ml-es SupraBalance adása után.

 

2. Első osztályos kisfiú SupraKids (napi 25 ml) és C food matrix (napi 1) felváltott szedésével egy napot sem hiányzott egész tanévben az iskolából.

 

3. 2,5 éves kislány, rossz étvággyal, a bölcsödébe 3 napot járva 3 hetet hiányozva 2 hetes SupraKids (napi 15 ml) szedése után 3 hónapig nem volt beteg a bölcsiben és étvágya látványosan javult.

 

4. 3,5 éves leukémiás kislány, a kemoterápia következtében szájüregi sebekkel (az ételt alig tudta elfogadni) a White Pearl fogkrémes „fogmosások" után két nappal a sebei gyógyulni kezdtek és nem panaszkodott fájdalomra sem. A fogkrém ugyan így jó aftás panaszokra is.

 

5. Nyár eleji allergia kitörése előtt 2 héttel alkalmazva a Relief dose R csalánkivonatot (napi 1), az allergiás panaszok nem jelentek meg és nem jöttek elő egész nyáron. 10 éve tartó allergiás időszak zárult le így.

 

6. Megfázásos panaszoknál 21 C Immunity (napi 2x1) 2 nap után rendezte a tüneteket és gyógyulást adott.

 

7. Évek óta húgyúti fertőzésekkel küzdő hölgybeteg 21 C Immunity (1 hétig napi 3x1, majd napi 2X1) 2 heti szedése után tünetmentes már 3 hónapja.

 

8. 30 éves nő, agydaganat miatti agyműtét után (nagyon gyors növekedésű tumornál), kemoterápia kiegészítő kezelésére napi 3x1 Turmericet használ, MR vizsgálattal bizonyított, hogy van néhány beteg sejt, de a növekedésük leállt.

 

9. Óvódásoknál, a sok kézmosás és a vacak minőségű folyékony szappanok miatt gyakori az ekcémás bőr, mely nagyon piros és rendkívül viszket. A Touch Me testápolót alkalmazva 3 nap után a pirosság eltűnt, és egy hét után a bőr visszanyerte egészséges állapotát.

 

10. Mozgalmas életet élő 35 éves nő, napi 3 kávé után is állandó fáradtságra panaszkodva kipróbálta a Creation algaport. Reggel napi fél kiskanál alkalmazása után, egész nap jól érzi magát, a kávét elhagyta és munkabíró képessége is tökéletes.

 

11. Izületi gyulladások estén 2x1 Zyflamend a panaszokat 1 hét alatt csökkentette, 3 hét alatt megszűntette.

 

Dr. Szöllősi András szakgyógyszerész tapasztalatai

 

1.) 24 éves lány féléve folyamatosan (antibiotikummal, majd
vírusellenes szerrel, végül pedig gombaellenes szerrel) kezelt hölgy
panaszai 1 hónapos akkor még Olive&Beta G Force napi 2x2 szem szedés
hatására látványosan mérséklődtek, újabb egy hónapos kezelés után
pedig megszűntek. A tényt nőgyógyász szakorvos is megállapította.

 

2.) 80 éves hölgy heveny ízületi gyulladása napi 2x2 szem Zyflamend
hatására 3 heti szedés után teljesen megszűnt.

 

3.) 78 éves hölgy refluxos hölgy 1 hónapon keresztül fél dl Supra
Balance
italt fogyasztott, GERD panaszai megszűntek! A gyomorsav
csökkentő szerét a határozott utasításom ellenére azonnal elhagyta,
panaszai azonban azóta sem jelentkeztek. A terápia idején nem volt
célunk a vércukorszint normalizálása, ám ez is gyakorlatilag
megtörtént, közel normális értékeket mért a hölgy.

 

4.) 55 éves hölgy 2 típusú diabetes esetén 3 hónapig Turmeric,
Supercritical Protection, Goji berry juice és Whole Mega
termékeket
kapott. A vércukorszintje azelőtt gyógyszerek (Diaprel MR és
Merckformin 1000mg) mellett is 10 körül volt, ez három hónap után 6
körüli értékre állt be, majd 5,2 körülre csökkent, éjjeli lábikra
görcsei eltűntek.

 

5.) 3 éve tartó nagyon masszív székrekedés 70 körüli hölgy esetében 2
heti

kezelést követően megszűnt.

 

6.) 26 éves fiatalember esetében strandmedencében összeszedett,
ismeretlen mikroba okozta szemgyulladás 2 napon belül teljesen
megszűnt 2x2 21C Immunity szedése mellett.

 

7.) Rendkívül makacs, visszatérő gennyes bőrbetegség 2 heti 2x2
adagolás melletti 21C Immunity kezelést követően gyógyult.

 

 

Terméktapasztalatok Dr. Takács Ildikótól

21C Immunity1. Középkorú hölgynek erős több hónapja tartó fül gyulladása volt, amely erős szédüléssel járt.
    21 C Immunityt  és Zyflamendet szedett. 1 hónap szedés után a tünetei teljesen elmúltak, rendbe jött. A szédülése is elmúlt.

2. Idősebb férfinél prostata daganatban  21Cimmunity - Zyflamenddel és Turmeric-kel adva negetiv eredményt hozott.
 
3. Idős hölgynek több éve meglévő állandóan kiújuló több apró seb /aphta/ volt a szájában.
    Erős fájdalmakkal járt, már nehezen bírt enni, sokat fogyott. Lelkileg is megviselte a betegség.
    Többféle hagyományos orvosi kezeléseken esett már át. 21C Immunityt kapott és dr skin sprayt használt.
    Teljesen rendbe jött, több hónapja tünetmentes.
 
4. Több hölgybetegnél is hatásos volt akut felfázásban a 21C Immunity a Synbiotic Colonies-zal együtt adva.
    Pár nap alatt elmúltak a tüneteik.
 
5. Kislánynál gennyes mandulagyulladásban antibiotikummal együtt adva nagyon meggyorsította (min. 5-6x gyorsabb) a gyógyulást.

Légcsőgyulladásban, megfázásban is rendkívül hatékony. Kismamáknak is lehet adni.
 
6. Fiatal nőnél antibiotikum szedés után kialakult nőgyógyászati gyulladásban a 21C Immunity a Synbioticcal együtt adva gyors gyógyulást eredményezett.
 
7. Idősebb férfinél prostata daganatban  21Cimmunity - Zyflamenddel és Turmeric-kel adva negetiv eredményt hozott.
 
8. Fiatal férfinél külföldi utazás után jelentkező elhúzódó hasmenést hozott rendbe a 21C immunity synbioticcal együtt adva.Üdvözlettel:
Dr. Takács Ildikó